Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur, îndemnat să candideze din nou pentru şefia CJ Suceava: „De ce nu la regiune?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

pentru preşedinţia unei viitoare regiuni din care va face parte şi judeţul Suceava. Afirmaţia a fost făcută de Gheorghe Flutur în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava, după ce mai mulţi lideri naţionali ai PDL, printre care şi preşedintele partidului, Vasile Blaga, au afirmat că Flutur poate recâştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

„Unii îmi transmit să candidez la judeţ. Poate la regiune, dragi colegi. Ne mai gândim. Să vedem. Important este că Suceava arată că este unită, că este o forţă şi o poate spune un om care v-a unit”, a declarat Flutur în faţa a aproximativ 1.500 de democrat-liberali prezenţi la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava.

„Bucovina contează şi trebuie să conteze în continuare pe harta ţării. Nu este suficient să sărbătorim unirea Bucovinei cu România, pe 28 noiembrie, în fiecare an, după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Că a mai fost folosit aici. Şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă”, a declarat Flutur. El a amintit că premierul Victor Ponta a venit anul acesta în judeţul Suceava de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului şi a spus că susţine înfiinţarea regiunii Bucovina. „Şi Ponta a venit la Putna de Sf. Maria şi v-a spus ce v-a plăcut să auziţi. Şi eu sunt de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu, Victor, dar să te ferească Dumnezeu să nu o faci. Despre asta cred că trebuie să vorbim”, a subliniat Flutur.

El a adăugat că democrat-liberalii trebuie să explice populaţiei ceea ce s-a făcut în judeţul Suceava, dar mai ales despre investiţiile blocate odată cu preluarea conducerii judeţului de către USL.

„Trebuie să explicăm populaţiei, să îi aducem aminte ce am făcut în acest judeţ, să arătăm minciuna acestor oameni care conduc, pentru că au câştigat România şi Suceava minţind. De ce ne-au tăiat inventiţiile mai rău ca doctorul Ciomu? Să le explicăm de ce ne-au tăiat investiţiile la drumurile Suceava – Botoşani şi Borşa – Cârlibaba, de la pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, Centrul Cultural Bucovina, sau de ce nu a mai venit computerul tomograf performant de la Spitalul Judeţean. Asta trebuie să explicaţi oamenilor”, a încheiat Flutur.

Liderul democrat-liberalilor suceveni a mai afirmat că, din punctul său de vedere, PDL Suceava poate constitui „balonul de oxigen” pentru relansarea PDL, amintind că tot de la Suceava „a plecat revoluţia portocalie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, îndemnat să candideze din nou pentru şefia CJ Suceava: „De ce nu la regiune?”.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Flutur, îndemnat să candideze din nou pentru şefia CJ Suceava: „De ce nu la regiune?”4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(16 sep 2013, 15:20:26
nici n-a-nceput şi deja mi-e dor de refluxul oratoric
în care-şi freacă ochelarii, şi tace.. şi mimează
şi ne dă cu jet în ochihappy ( de la travaliul politic )
ce Regiune ? hahaha , nici Suceava nu-l votează!
2.   ;) trimis de
(16 sep 2013, 19:47:58
ce disperat e FLUTUR dupa functii, el este in lumea lui acuma viseaza ca va fi din nou presedinte dar sansele lui sunt 0.
3.   La munca trimis de
(19 sep 2013, 22:16:39
ABCDAR si RONNAHARTER SUNTETI DOI USL-ISTI CARE TREBUIE SA MAI PUNETI OSUL LA TREABA SI SA LASATI COMENTARIILE PE ACEST SITE CA ORICUM NU SE UITA NIMENI LA COMENTARIILE VOASTRE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei