Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modificare

Traseu nou pentru autobuzele TPL de pe linia 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autobuzele societăţii de Transport Public Local de pe linia 2, care circulă înspre Gara Burdujeni, au un nou traseu, începând de săptămâna aceasta.

Mai exact, înainte de a ajunge la Gară, acestea nu mai coboară pe strada Jean Bart, ci îşi continuă drumul până la intrarea în cartierul ANL, unde cotesc la stânga şi coboară pe strada Putna, până în faţa Gării Burdujeni.

Directorul TPL, Darie Romaniuc, a precizat că noul traseu nu mai necesită întoarcerea autobuzelor, după multe manevre periculoase, şi vine şi în sprijinul locuitorilor din cartierul ANL.

„Vechiul traseu, de coborâre pe strada Jean Bart, ne crea numeroase probleme în privinţa întoarcerii autobuzelor, pentru a ajunge în staţie. Uneori trebuiau să meargă până în fosta autogară TASA, sau întorceau în faţa Gării, dar cu manevre periculoase, existând riscul producerii de accidente. Acum, că a fost refăcută strada Putna, putem ajunge cu autobuzele în staţia de pe Jean Bart, pentru a porni spre oraş, fără manevre suplimentare”, a declarat Darie Romaniuc.

Directorul societăţii de transport public local a precizat că odată cu schimbarea traseului, a fost creată o staţie de oprire şi în mijlocul cartierului ANL, spre mulţumirea locuitorilor din zonă, care au mai puţin de mers pe jos.

Schimbarea nu este privită cu ochi buni chiar de toată lumea, o parte dintre cei care locuiesc pe strada Putna fiind nemulţumiţi că autobuzele TPL le trec prin faţa blocurilor şi temându-se că acestea ar putea avaria maşinile lor, parcate pe lateralele străzii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traseu nou pentru autobuzele TPL de pe linia 2.
 Vizualizări articol: 4823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Traseu nou pentru autobuzele TPL de pe linia 23.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 sep 2013, 11:55:39
O sa facem 2 ore din oras pana la gara, felicitari!
2.   Nr1 trimis de
(12 sep 2013, 12:05:37
TPL sa puna autobuzul NR1 Itcani- Marasesti pentru copiii din Itcani care fac scoala la gen 3 !!!
3.   Comentariu trimis de
(12 sep 2013, 14:01:23
Toata lumea de mai sus este proasta.
In primul rand traseul a fost creat pentru a ajunge la gara la Burdujeni. Prin 2007 atunci cand existau doar autobuzele din primul lot (15 buc + jafurile de Rocar )(B49YLW,B49YLX,B49YLZ,B49YMF, si B69PMS cel care ia tinut locul la B49YMO care a fost plecat la reparatii dupa accidentul de la grup cu Peugeot 206) s-a decis ca autobuzele de pe linia 2 sa nu mai faca dreapta la pasarela pentru a mai transporta calatori care doreau sa ajunga la Orizont, de atunci asa a ramas batut in cuie si astazi s-a decis extinderea liniei.
Mult mai logic ar fi fost sa mute capatul de linie in Obcini, iar autobuzele sa mearga pe traseul clasic si sa coboare sub pasarela si mearga pe la gara, dupa care sa treaca prin toate stradutele din Burdujeni, fara a mai avea oprire de capat de linie.
4.   Comentariu trimis de
(12 sep 2013, 14:24:39
Daca tot s-au gandit sa fie ultima statie in fata garii Burdujeni(caci asa ni s-a zis ca nu mai dechide usile decat in fata garii caci e ultima statie) sa faca cumva sa elibereze strada de masini parcate si taxiuri caci nu prea mai avem pe unde cobori din autobuz caci daca ai un copil in carucior nu ai cum sa cobori pentru ca nu ai loc. Autobuzul opreste unde are si el loc si trebuie sa te strecori printre masini.
5.   Comentariu trimis de
(12 sep 2013, 16:56:17
O veste revolutionară pentru transportul public din Suceava. Un nou traseu....genial. Eu personal propun acordarea titlului de "cetăţean de onoare" al municipiului Suceava domnului Romaniuc pentru noul traseu. Cu aşa ceva cred că s-a atins culmea penibilului. Când sunt atâtea zone în oraş private de transportul în comun(ex. cartierul Tineretului, Aleea Dumbrăvii, Ipoteşti, Iţcani spre Dragomirna, etc) sau în alte cartiere circulă microbuze ale TPL-ului vandalizate pur şi simplu, să vedem asemenea ştire e de-a dreptul jenant. Ruşine domnule Lungu. ruşine domnule Romaniuc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei