Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prea târziu

Pentru că nu are aviz de legalitate, proiectul de salvare a handbalului sucevean va fi discutat abia în octombrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local care trebuia să aibă loc astăzi, pe tema asigurării finanţării echipei de handbal Universitatea Suceava, nu seva mai ţine. În absenţa avizului de legalitate din partea secretarului de Consiliu Local şi a raportului de specialitate al primarului, şedinţa nu a mai putut fi convocată, pentru că singurul proiect de pe ordinea de zi nu avea cum să fie discutat.

Consilierii PDL, care au iniţiat respectivul proiect, de asociere a municipalităţii cu echipa de handbal a cărei finanţare din bani publici a fost „tăiată” printr-o decizie a Curţii de Conturi, consideră că proiectului i s-a căutat „nod în papură”, în mod voit.

„Dacă proiectului i se caută greşeli de punct şi virgulă, nu vom ajunge să-l mai discutăm niciodată. Consilierii locali au fost cu toţii de acord să ne întâlnim pe 12 septembrie, să luăm o decizie. Nu înţeleg de ce nu se respectă ce s-a stabilit”, a declarat liderul grupului PDL din Consiliul Local, Lucian Harşovschi.

Acesta a precizat că indiferent dacă proiectul va primi sau nu avizul primarului, acesta va ajunge să fie discutat în Consiliul Local.

„Dacă în 30 de zile de la depunere nu are avizul de specialitate al primarului, proiectul poate fi oricum discutat. Din păcate, va fi prea târziu, pentru că va intra abia în şedinţa ordinară de la finele lunii octombrie”, a adăugat Harşovschi.

Miza asocierii dintre Consiliul Local şi echipa de handbal CS Universitatea Suceava erau cei 900.000 lei care nu au mai putut fi acordaţi de la bugetul local, după ce concluzia unui control al Curţii de Conturi a fost că banii publici de care a beneficiat clubul sportiv nu au fost utilizaţi în conformitate cu prevederile legale.

Echipa de handbal Universitatea Suceava, care s-a înscris în competiţiile din liga naţională, riscă excluderea dacă, din cauza lipsei de finanţare, nu poate respecta calendarul competiţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru că nu are aviz de legalitate, proiectul de salvare a handbalului sucevean va fi discutat abia în octombrie.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pentru că nu are aviz de legalitate, proiectul de salvare a handbalului sucevean va fi discutat abia în octombrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei