Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Născuţi într-un loc greşit

Neputinţa în imagini. Cel mai prost drum naţional din România se află în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Despre cel mai prost drum naţional din România se ştie, fără putere de tăgadă, că se află în judeţul Suceava. Cu siguranţă, nici un sucevean nu şi-ar fi dorit să se laude cu un asemenea record, mai ales oamenii care locuiesc în zonele adiacente drumului care pleacă din Iacobeni spre Borşa şi traversează comunele Ciocăneşti şi Cârlibaba. Este vorba de câteva mii de oameni, disperaţi pur şi simplu de impasibilitatea autorităţilor, indiferent cum s-au numit acestea în perioadele când au deţinut puterea. Ironic sau nu, la intrarea în una dintre unităţile administrative situate de-a lungul acestui drum al plângerii scrie: „Bine aţi venit în comuna turistică Ciocăneşti”. „Care turism?”, se întreabă amar localnicii care au investit în capacităţi de cazare, la fel cum se întâmplă şi cu oamenii din Cârlibaba, care îşi plâng de milă şi îi înjură abitir pe reprezentanţii autorităţilor.

Sătenii spun că s-au săturat de promisiuni şi cred că ar fi mai bine ca drumul naţional DN18 să fie declasificat în drum comunal pentru a putea fi pietruit.

În cursul zilei de marţi, şoferii care ne-au observat în timp ce fotografiam drumul ne-au făcut semne de încurajare şi şi-au exprimat dispreţul pentru nepăsarea autorităţilor, plecând de la drumari şi terminând cu politicienii care ar fi trebuit să direcţioneze banii pentru refacerea asfaltului.

În acest material nu ne-am propus să luăm nici un punct de vedere din partea vreunui instituţii a statului. Motivul este acela că la precedentele materiale pe marginea acestui subiect, şi numai „Monitorul de Suceava” a scris de cel puţin trei-patru ori în ultima perioadă, nu am primit decât asigurări, fie că lucrările de reabilitare vor începe curând, fie că se va turna un strat de uzură provizoriu pentru a asigura o circulaţie cât de cât acceptabilă. Nimic nu a prins viaţă, aşa încât preferăm să postăm doar fotografii cu un drum care nu poate fi numit nici măcar uliţă, dar pentru care şoferii sunt obligaţi să achite rovignete.

Pe această cale, îi invităm pe toţi cei care citesc acest material şi simt un sentiment de revoltă să distribuie articolul pe internet şi să ne trimită fotografii şi impresii nu doar despre gropile din drumul naţional dintre Iacobeni şi Borşa, ci despre toate drumurile şi problemele pe care le întâmpină pe raza judeţului Suceava. Adresa noastră de internet este redactie@monitorulsv.ro, dar informaţii mai pot fi transmise şi direct la redacţia cotidianului nostru, din Suceava, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1, lângă Casa de Cultură. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neputinţa în imagini. Cel mai prost drum naţional din România se află în Suceava.
 Vizualizări articol: 8045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 18 voturi
Neputinţa în imagini. Cel mai prost drum naţional din România se află în Suceava4.9518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mamalicika trimis de
(12 sep 2013, 11:42:21
Nu va mai plangeti atata, mamaligarilor! Cand a venit in zona "multiubitul" presh. al Rromanici, chio.rul basinescu cu sotia, ati sarit sa-l pupati in k.ur in loc sa-i spargeti elicopterul si sa-l obligati sa mearga cu masina pe ruta Borsa-Iacobeni, sa vada realitatea pe teren si nu din aer. De ce nu blocati DN17 la intersectia cu DN18, sa nu mai treaca nici o masina nici in Ardeal, nici la Maramu pana nu vine ministrul drumurilor sa rezolve situatia? Inca nu v-ati lamurit ca nu se poate rezolva ceva cu banditii astia decat de pe pozitii de forta?
2.   Ba pe-a trimis de
(12 sep 2013, 12:30:31
Da de ce nu spui nimic de copy_paste ce din greseala e prim ministru?De cand presedintele repara drumuri?Mai uita-te prin constitutie si dupa-aia posteaza...
3.   Pragmatic ??? trimis de
(12 sep 2013, 13:19:14
Pe timpul lui Ceasca se duce un tip la o casa de bilete din Gara de Nord si cere un bilet pana la Londra. _"Dus - intors?" intreaba casiera. -"Nu vorbesc cu proshtii" ii raspunde tipul, si se duse la alta casa.
4.   RE-Pragmatic trimis de
(12 sep 2013, 13:22:15
Presedintele a fost mai multe mandate ministrul transporturilor,dar nu a facut nimicuta,ba a mai spus ca Romanica nu are nevoie de autostrazi.Pa si Pusi D-le Pragmatic,p---------t basist.
4.1  RE: RE-Pragmatic trimis de
(12 sep 2013, 20:48:39
Pe vremea cand Basescu era ministru al transporturilor, drumul ala era bun.
Ce dracu nu mai terminati cu Basescu asta odata? LA GUVERNARE ESTE P-O-N-T-A, PSD si PNL, DE APROAPE DOI ANI DE ZILE EI SUNT RESPONSABILI DE GUVERNAREA TARII, NU BASESCU.
5.   Matur! trimis de
(12 sep 2013, 15:04:20
tongue
tongue
tongue
tongue
tongue
6.   Răbdare.. trimis de
(12 sep 2013, 23:35:07
Mai aşteptăm 3 ani până când cei de la USL îşi vor recupera banii investiţi în propaganda dinaintea alegerilor...
"Noi nu ne vindem tara, Jos Băsescu... etc. Apoi dacă va mai rămâne ceva bani vor turna puţină criblura până la următoarele alegeri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei