Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 12 – 18 septembrie

Tombola “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, la Shopping City Suceava

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează, în perioada 1-22 septembrie, campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală. Astfel, sunt puse în joc două imprimante multifuncţionale, trei ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Tab 4, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei.  Pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo, aflat în incinta Shopping City Suceava.

 

Expoziţie de fotografie, “Portret”, Tibi Vîntur

În perioada 5-22 septembrie, Shopping City Suceava va găzdui expoziţia de fotografie "Portret", a tânărului fotograf sucevean Tibi Vîntur, în Clubul Artelor Vizuale din incinta centrului comercial. Expozitia are ca temă centrală portretul, dar şi fotografia de beauty şi modă. Se vor expune aproximativ 40 de lucrări conturate pe baza anumitor tematici şi motive. Vernisajul va avea loc în data de 14 septembrie, la ora 18.00, în Clubul Artelor Vizuale.

 

Expoziţie "Ecoturism Art. Expoziție concurs de artă vizuală”

Centrul Cultural Bucovina organizează, în perioada 4 – 22 septembrie, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, o expoziţie concurs de artă vizuală, realizată de artiştii voluntari în cadrul proiectului “Ariile protejate din Bucovina în secvenţe picturale”, Program Spaţii Verzi + Componenta Arii Protejate Naturale.

 

KIDS CITY – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. În weekendul 14-15 septembrie, începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să îşi petreacă timpul într-un mod distractiv în cadrul unor ateliere de creaţie unde vor putea să coloreze, să confecţioneze suporturi din hârtie şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

“Festivalul blugilor”, la Shopping City Suceava

Ești pasionat de jeanşi? Shopping City Suceava desfăşoară, în luna septembrie, „Festivalul Blugilor”, o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. În fiecare weekend din această perioadă, clienţii care achiziţionează produse din denim de minim 50 lei vor câştiga instant un voucher de cumpărături în valoare de 20 lei. Pentru a putea intra în posesia voucherelor puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu produsele cumpărate şi bonul de cumpărături la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo din incinta centrului comercial.

 

Târgul Alimenta Tradiţional, în parcarea Shopping City Suceava

În perioada 13 – 15 septembrie, Camera de Comerţ si Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City şi Asociaţia „Produs în Bucovina”, organizează Târgul Alimenta Tradiţional, în parcarea Shopping City. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine, organizatorii, în colaborare cu Grill World Catering, au decis să îi întâmpine pe vizitatorii ediţiei de toamnă a Târgului Alimenta Tradiţional cu peste o mie de porţii de fasole cu ciolan preparate special pentru acest eveniment, în cel mai mare ceaun din România. Astfel, timp de trei zile, producători din toate colţurile ţării vă aşteaptă cu un meniu care conţine produse sănătoase din belşug care vor face deliciul oricărui degustător. Din acesta nu vor lipsi produsele tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum şunculiţa ţărănească, balmoş, păstrăv în cobză, suc de mere, mierea de salcâm, dulceaţă, zacuscă, cotlet haiducesc, mici, pălincă, bere de casă şi multe altele.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri între orele 18:30-20:00.

 

Excursie la Disneyland Paris şi multe pachete de cărţi, oferite de Alexandria Librării

Alexandria Librării organizează, în perioada 1-30 septembrie, campania “Paşaport spre Disneyland”, la care sucevenii pot obţine un sejur pentru două persoane la Disneyland Paris şi multe pachete de cărţi. La această campanie pot participa toți clienții care au achiziționat produse de minim 100 lei pe același bon fiscal. Talonul completat se depune în urnele special amenajate în Alexandria Librării. Tragerea la sorți se va desfășura la sediul companiei din Suceava, str. Grigore Alexandru Ghica, pe 10 octombrie, în prezența unui juriu. Numele câştigătorilor concursului se vor publica pe site-ul www.librariilealexandria.net. După cum au spus organizatorii campaniei, premiile constau într-un sejur pentru două persoane la Disneyland Paris (transport, două nopți de cazare, mic dejun şi intrările în parcurile de distracţii) şi 30 pachete de cărţi oferite de Editura Rao. Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului.

 

Safari Circus, în parcarea Shopping City Suceava

În parcarea Shopping City Suceava, în perioada 13 – 22 septembrie, Safari Circus va susţine mai multe spectacole. Premiera va avea loc pe 13 septembrie, la ora 19:00, Programul pentru zilele următoare: miercuri, joi, vineri, de la ora 19:00, sâmbătă, duminică, de la ora 16:00 şi ora 19:00, în ultima duminică, pe 22 septembrie, de la ora 16:00.

 

Târgul Handmade, la Iulius Mall Suceava

De vineri până duminică, în perioada 13 - 15 septembrie, amatorii de frumos vor putea vizita o nouă ediţie a Târgului Handmade. Parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber va găzdui cei mai iscusiţi artizani suceveni, care vor expune articole rafinate, lucrate manual. Clienţii  Iulius Mall care îşi doresc obiecte unicat, pentru propriile colecţii sau pentru cei dragi, pot alege dintr-o gamă variată de piese realizate cu migală: cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, cutiuţe pentru bijuterii, decoraţiuni şi alte accesorii.

 

Lecţii gratuite de dans

La Iulius Mall, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate micilor dansatori. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

 

 „Cel mai cool back to school”

Până pe 23 septembrie, prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs inedit, în cadrul campaniei „Cel mai cool back to school”. Toţi cei care încarcă o fotografie cu ei la şcoală intră în cursa pentru premiile mult râvnite. Primele 10 fotografii care înregistrează cel mai mare număr de voturi vor participa luni, 23 septembrie, la ora 12.00, la tragerea la sorţi. Prima fotografie va fi premiată cu o tabletă, iar cea de pe locul doi va fi recompensată cu un set de şcoală Samsonite.

 

Tombola toamnei, la Iulius Mall

Până pe 15 septembrie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall participă la tombola toamnei, putând câştiga trei tablete de ultimă generaţie. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

 

Joi, 12 septembrie

Jameson Party, la Padrino Suceava

Începând cu ora 22:30, Padrino Suceava te invită la Jameson Party. „A venit toamna. A sosit sezonul merelor. Haideţi să profităm de cea mai bună combinaţie a sezonului: Jameson Apple. Vino să savurezi cel mai fin whiskey irlandez, alături de aroma sucului de măr. Profită de oferta serii: Jameson Apple 10 lei. Eşti student? Vino să petrecem împreună. Şampanie şi shot-uri din partea casei, pentru toţi studenţii. În plus, reducere 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 13 septembrie

Concert în aer liber, pe esplanada Consiliului Judeţean Suceava

Sucevenii sunt aşteptaţi, de la ora 19:30, pe esplanada Consiliului Judeţean Suceava, la un concert extraordinar, un regal de muzică clasică, intitulat „Simfonii de toamnă”, ediţia a II-a. Iubitorii de muzică vor petrece clipe speciale în compania artiştilor de la Opera Naţională Română din Iaşi, care vor interpreta arii celebre. În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet şi mulţi alţii. Accesul la concert se va face doar pe bază de invitaţie, pe care o puteţi obţine de la membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, organizatorul evenimentului.

 

May Day, „cartea unui marinar, cu şi despre marinari”, la Librăria Cărturești

La Librăria Cărturești din incinta Iulius Mall Suceava va fi lansat, de la ora 18.00, volumul de nuvele și povestiri “May Day”, ce poartă semnătura lui Constantin Costache.

 

Artista Maria Gheorghiu revine „La Fierărie” Pub Boem

De la ora 21:00, artista Maria Gheorghiu revine pe scena „La Fierărie” Pub Boem, pentru a readuce spiritul visătorilor frumoși. Intrarea este 10 lei (donație artist).

Odată cu pregătirile pentru începerea anului școlar, cei de la Crosside își anunță un ultim concert pe acest an. „Vă invităm vineri, 20 septembrie, începând cu ora 20:00, la un concert extraordinar”, anunţă organizatorii. Totul se desfășoară „La Fierărie”  Pub Boem. Intrarea este liberă. Rezervări, la 0755 222 880.

 

Meci de fotbal pe Areni

Începând cu ora 17.00, stadionul Areni va găzdui confruntarea dintre Sporting Suceava şi Petrotub Roman, contând pentru etapa a III-a a Ligii a III-a. Intrarea este liberă.

 

Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe şi Ady Bobo, la Padrino

Începând cu ora 22:30, Padrino Suceava te invită la un spectacol de Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe şi Ady Bobo. Rezervări la  0742365859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 14 septembrie

Discoteca de altădată

De la ora 21:00, la Del'Iri Pub Suceava, „Discoteca de altădată”.

Intrarea este 10 lei (include bilet tombolă). Dacă vă este dor de muzica anilor '70, '80, '90 şi vă place dansul, sunteţi aşteptaţi la Del'Iri Pub. Pentru informaţii şi rezervări:

0741.011.211 - Luminiţa Irimescu, 0755.428.892 - Cornel Grosar.

 

Distracţie la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony şi Dj Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859.www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă....0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei