Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 186 (5393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din nou la locul faptei

Tânărul care şi-a violat verișoara, apoi i-a tăiat gâtul, dus cu mascaţii la reconstituire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul care acum trei luni şi-a violat şi apoi ucis verişoara, o fată de 14 ani, a fost scos ieri din celula în care a fost închis şi dus de anchetatori la locul odioasei crime, satul Clit, comuna Arbore.

Ofiţeri de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, l-au dus pe Dănuţ Vasile Berejanţchi (19 ani) la reconstituire, iar tânărul a povestit detaliat cum a comis terifianta faptă. La conducerea în teren au fost aduşi şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru a împiedica eventualele încercări de răzbunare ale familiei minorei ucise sau ale sătenilor din Clit.

El va fi trimis în judecată zilele acestea şi riscă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Între timp, au venit şi rezultatele probelor biologice prelevate de la victimă, care au confirmat şi varianta violului.

Crima s-a petrecut chiar în seara dispariţiei minorei, Alexandra Elena Berejanschi,pe data de 17 mai a.c., iar suspectul a povestit ultimele clipe din viaţa verişoarei sale, care a avut parte de o moarte cumplită.

Dănuţ Vasile Berejanţchi şi-a acostat verişoara în timp ce aceasta se întorcea de la şcoală. I-a cerut să meargă cu el în pădure, să se plimbe, iar adolescenta, nebănuind ce avea să i se întâmple, mai ales că era cu verişorul ei drept, a acceptat.

În pădure, însă, tânărul de 19 ani i-a propus să întreţină relaţii sexuale, iar refuzul minorei l-a scos din minţi.

Surse judiciare mărturisesc că Dănuţ Vasile Berejanţchi a relatat cum a scos un cuţit, un briceag cu lama de 10 centimetri, pe care i l-a pus la gât victimei şi a ameninţat-o că o omoară dacă se împotriveşte.

Pentru a fi sigur că fata nu încearcă să fugă, a scos o sfoară din rafie pe care o avea la el şi i-a legat una dintre mâini de creanga unui copac, după care a siluit-o.

După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave, a realizat ce a făcut, iar în momentul în care victima plângând i-a spus că va spune tot poliţiei, el s-a panicat şi nu a mai ştiut ce face.

Dintr-o singură lovitură de cuţit i-a tăiat pur şi simplu gâtul, adolescenta fiind găsită fără suflare cu o plagă tăiată la gât de aproximativ 12 centimetri.

Medicii legişti au stabilit că, în urma tăieturii, victimei i-a fost secţionată artera carotidă şi nu a mai avut nici o şansă.

Pentru a-şi acoperi urmele, Dănuţ Vasile Berejanţchi a acoperit corpul victimei cu frunze uscate şi crengi şi s-a întors în sat, ca şi când nimic nu s-ar fi petrecut.

La două-trei zile după ce a comis terifianta crimă, Dănuţ Vasile Berejanţchi a plecat din ţară. S-a dus în Polonia, le-a mărturisit el anchetatorilor, să-şi caute de lucru. După aproximativ o săptămână, însă, s-a întors acasă, la Clit, şi atunci a fost săltat de ofiţerii de la Investigaţii Criminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care şi-a violat verișoara, apoi i-a tăiat gâtul, dus cu mascaţii la reconstituire.
 Vizualizări articol: 4847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul care şi-a violat verișoara, apoi i-a tăiat gâtul, dus cu mascaţii la reconstituire5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ccccc trimis de
(13 aug 2013, 21:46:35
a-ti inteles ce a motivat criminalu ca a fost amenintat cu politia sper ca politia sa mearga prin scoli sa le explice ca daca sunt violate sa nu pomeneasca ceva de politie ca dobitoci intra in panica si fac ce a facut gunoiu asta bine inteles ca dupa ce scapa sa mearga la politie parerea mea voi ce credeti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei