Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 186 (5393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dispariţii

Poliţia caută două minore, una de 13 şi una de 17 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două minore cu vârste de 13 şi 17 ani, aflate în sistemul de protecţie a copilului, sunt căutate de poliţişti după ce au dispărut, una dintr-un centru de plasament şi una de la domiciliul mamei sale.

Minora în vârstă de 13 ani, Marinica-Nicoleta Vornicu, este căutată de poliţie după ce duminică a plecat de la Centrul de Plasament ”Speranța” din municipiul Suceava și nu a mai revenit. Fata este din oraşul Liteni şi a plecat de la centrul de plasament la ora 13.00, fără a se mai întoarce. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fata are „circa 1,55-1,60 metri înălţime, constituţie astenică, ten alb, păr şaten, drept, tuns până la nivelul umerilor, ochi căprui, iar la momentul plecării din centru era îmbrăcată cu un tricou negru, cu mânecă scurtă, blugi albaştri, iar în picioare avea adidaşi de culoare maro.”

Adolescenta în vârstă de 17 ani căutată de poliţie se numeşte Loredana Georgiana Nastasi şi este din municipiul Suceava. De la începutul anului 2013, minora a refuzat să mai locuiască la asistentul maternal din comuna Buneşti şi a plecat acasă la mama sa. Pe 6 iunie, Tribunalul Suceava a dispus plasamentul minorei la asistentul maternal, iar în acest sens, la data de 23 iulie, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a solicitat sprijinul poliţiei în găsirea acesteia.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la minorele dispărute pot apela poliţia prin 112 sau pot suna la 116.000, număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia caută două minore, una de 13 şi una de 17 ani.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia caută două minore, una de 13 şi una de 17 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei