Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 184 (5391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou

Un copil de 8 ani şi un adult băut, ultimele două victime în şirul accidentelor cu biciclişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi biciclişti, unul în vârstă de 8 ani şi unul de 45 de ani, au fost răniţi în accidente rutiere care s-au produs joi pe raza judeţului. Cele două victime se adaugă multor altora din ultima perioadă. Începând din iulie, aproape zilnic, în medie, are loc câte un accident în care cade victimă un biciclist, cel mai adesea evenimentele rutiere având loc exclusiv din vina celor care se deplasează pe două roţi. Aşa s-a întâmplat şi în cazul accidentelor de acum două zile. 

Într-un prim caz, joi, în jurul orei 15.00, pe DJ 290, în Roşcani - Liteni, Lucian A., în vârstă de 54 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat un minor în vârstă de 8 ani, localnic, care conducea o bicicletă şi a pătruns fără să se asigure de pe un drum secundar în drumul judeţean. Din impact a rezultat rănirea uşoară a minorului.

Al doilea accident s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.45, pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, comuna Vama. Conform anchetei poliţiei, Mihai M., în vârstă de 45 de ani, localnic din Vama, în timp ce se deplasa pe o bicicletă neechipată cu far, din cauza stării de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Biciclistul avea o concentraţie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se şi probe de sânge.

Poliţia Rutieră intenţionează să demareze o amplă acţiune de prevenire a accidentelor cu biciclişti. Asta în condiţiile în care indisciplina în trafic a bicicliştilor tinde să devină una dintre cauzele principale ale accidentelor care se petrec în judeţ.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un copil de 8 ani şi un adult băut, ultimele două victime în şirul accidentelor cu biciclişti.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un copil de 8 ani şi un adult băut, ultimele două victime în şirul accidentelor cu biciclişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(10 aug 2013, 23:00:42
biciclisti, carute, tractoare cu tot felu de utilaje dupa ele (inmatriculate s-au nu),carduri de animale neinsotite,alti fac beton pe o jumatate de carosabil,etc , mcv-ri in fiecare localitate dar nui vede nimeni ,vede dor linia continua si ce inregistreaza radaru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei