Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 184 (5391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Steaua şi… atât?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum câţiva ani, când scriam pentru ziua de sâmbătă, veneam cu o tentă umoristică, de sfârşit de săptămână. Nu ştiu dacă mi-ar mai reuşi, dar oricum cu isprăvile echipelor noastre prin Europa nu-i de glumit. Cel puţin de titlurile şugubeţe care se leagă de numele lui Grozav mi s-a acrit. Bineînţeles, n-am scăpat de ele în niciunul dintre cele două ziare de specialitate, nici la ştirile televizate. Seară Grozavă, Calificare Grozavă etc. Apoi, am văzut că unii ne dau deja cu două echipe în preliminariile Ligii Campionilor începând din toamna lui 2015. E drept, am urcat vertiginos graţii punctelor acumulate în tururile preliminarii, dar alte ţări încep să adune puncte abia din grupe. Acolo unde noi n-am ajuns decât cu Steaua, deocamdată. Iar dacă Steaua va trece de Legia Varşovia (incomodă tragere!) şi va ajunge în grupele Ligii Campionilor, acolo unde va da numai peste nume grele, nici ea nu va mai agonisi prea mult. Cât despre celelalte reprezentante ale noastre, tot respectul pentru ce au reuşit până acum, dar încă nu au ajuns la... start! Bravo Astrei pentru că a trecut de Omonia şi a putut astfel avea un adversar mult mai facil în turul următor, bravo Pandurilor pentru eliminarea lui Hapoel şi mai ales bravo Petrolului pentru că a scos o reprezentantă a fotbalului olandez, Vitesse! Iată că la nivel de club avem un ascendent serios asupra olandezilor, dacă ţinem cont şi de eliminarea lui Ajax în primăvară, din păcate stăm pe dos la nivel de prime reprezentative.

Ce trebuie să înţelegem este că nu ne vom menţine în zona cu două echipe în preliminariile Ligii Campionilor dacă nu ajungem în grupe cu cât mai multe echipe. Iar adversarii din play-off  nu sunt deloc facili, dimpotrivă: galezii de la Swansea, cu golgeterul Michu, pentru Petrolul, Braga, pe care o ştim din meciurile cu CFR (şi ce echipă aveau anul trecut clujenii!) pentru Pandurii, Maccabi, cu experienţa sa din LC pentru Astra. Sper ca măcar una să infirme calculele hârtiei şi să nu rămânem iarăşi numai cu Steaua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua şi… atât?.
 Vizualizări articol: 2987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua şi… atât?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei