Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 174 (5381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Programare la tomograf

Bătrână păcălită de un fals medic cu suma de 600 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 75 de ani a fost păcălită la drumul mare de un fals medic, care i-a spus că-i va aranja să i se facă pe loc un examen tomograf, în schimbul unei sume de bani.

Din toată această experienţă, păgubita a plecat acasă cu dureri de cap, după ce şi-a dat seama că a fost şi păcălită, şi lăsată fără bani.

Toată povestea s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.00.

Alexandra Z. a venit tocmai de la Fântânele să-şi facă o programare la tomograf la o clinică privată din municipiul Suceava.

A fost programată să vină la tomograf tocmai în septembrie, iar la ieşirea din clinică femeia a fost abordată de un bărbat, căruia din vorbă în vorbă i-a spus cât trebuie să aştepte pentru o astfel de investigaţie.

Respectivul i-a spus că este medic în cadrul unei comisii de expertiză şi că o poate ajuta, însă doar la Policlinica Areni.

A dus-o pe bătrână acolo şi i-a dat de înţeles că va aranja să i se facă un tomograf pe loc. Bucuroasă, bătrâna nu a stat nici o clipă pe gânduri când falsul medic i-a cerut 600 de lei pentru serviciile sale şi a trimis-o într-unul din cabinetele din policlinică. A aflat repede că totul este o înşelăciune, însă falsul medic dispăruse din zonă, cu tot cu banii ei, aşa că victima s-a dus direct la poliţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi încearcă să dea de urma autorului.

 

Escrocul care măreşte pensii şi are „pile” peste tot

Nu este exclus să fie vorba de acelaşi escroc care de aproape un an de zile a păcălit mai multe persoane că le măreşte pensiile şi are „pile” la doctori.

În luna ianuarie a acestui an, escrocul a abordat un bărbat care venise la consult la Spitalul Judeţean Suceava şi i-a spus că la ce probleme de sănătate grave are, îl poate ajuta să obţină bani de la Casa de Asigurări pentru tratament. Totul, în schimbul unui comision de 850 de lei. Păgubitul i-a dat banii şi nu l-a mai văzut.

La fel s-a întâmplat şi în cursul anului trecut, când acelaşi individ, bănuiesc oamenii legii, a păcălit un bărbat chiar pe holurile Casei de Asigurări, o femeie în curtea Casei de Pensii şi un bătrân la spital. De la primul a luat suma de  550 de lei, spunându-i că-l va ajuta să obţină mai uşor anumite documente, de la femeie 450 de lei, pentru a-i rezolva mai repede problemele cu pensia, iar de la ultimul păgubit, suma de 570 de lei, pentru a-i aranja internarea la Spitalul Judeţean.

După semnalmentele oferite de păgubiţi, e vorba de unul şi acelaşi individ, însă până în prezent poliţiştii nu au reuşit să-i dea de urmă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână păcălită de un fals medic cu suma de 600 de lei.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână păcălită de un fals medic cu suma de 600 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei