Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 174 (5381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Să fie într-un ceas bun!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Să nu credeţi cumva că declarata mea antipatie faţă de Dinamo îmi întunecă minţile până într-atât încă să nu observ (e drept că mult mai rar, dar nu din vina mea) şi ceea ce merită apreciat, atunci când este. Ei bine, alaltăieri, pe înnoptate, mă pregăteam să fac o nouă burtă de râs în faţa televizorului, la preconizatul circ pe care aşteptam să ni-l ofere Dinamo. Aşteptam un 0-3, eventual şi cu ceva penalty şi/sau autogol, ca să fie masa bogată. Când colo, ce să vezi? Un Vaslui inert, cu un Sânmărtean mai mult decât apatic şi un Temwanjera apocaliptic la fiecare atingere de minge, de parcă vedea pentru prima oară „obiectul” şi rămâne de fiecare dacă surprins că e mai elastic decât nuca de cocos. Hai, că nu-s rasist. Sunt doar consternat de felul cum o echipă care are tot ce-i trebuie poate să joace în halul ăsta de prost, iar oamenii de la care aştepţi spectacol chiar îl fac, dar unul de comedie. Revin la Dinamo. M-am întrebat cum se poate ca de la o etapă la alta să existe asemenea salturi, fiindcă la Timişoara, în prima, fusese Dinamo aia pe care o ştiam de ani buni: o gaşcă de comici vestiţi ai gazonului, în timp ce acum, împotriva unui adversar teoretic mult mai bun decât Timişoara să vezi în teren chiar fotbalişti, chiar o echipă. Iar golul ăla al puştiului Rotariu a fost o execuţie pe care oricare Lewandowski sau Bale ar avea motiv să o invidieze. Nu vorbim despre felul în care a ajuns mingea la el, ci de continuarea şi finalizarea acţiunii, în stil de golgheter „greu” şi cu ani buni pe gazon. Dacă la 18 ani fără o zi îţi iese aşa o pătrundere şi apoi aşa o torpilă, înseamnă că ai tot ce-ţi trebuie pentru o carieră strălucitoare. În cele din urmă, m-am lămurit şi de unde schimbarea asta la faţă a lui Dinamo: faţă de meciul de la Timişoara, Mulţescu a făcut... 8 modificări! Nu ştiu care alt antrenor din galaxia asta a mai făcut ceva asemănător, însă asta vorbeşte de la sine despre puterea şi ştiinţa lui Mulţescu. Să fie într-un ceas bun! Cu Mulţescu şi Rotariu, Dinamo e deja o forţă!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să fie într-un ceas bun!.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Să fie într-un ceas bun!1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei