Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 174 (5381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir: Preşedintelui Băsescu o să i se pună creierul în formol, eu o să las ce a lăsat Terente

Marţi, 30 Iulie 2013 (19:20:18)

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că peste 30-40 de ani creierul preşedintelui României, Traian Băsescu, va fi pus în formol pentru a fi studiat, iar în ceea ce îl priveşte a menţionat că va lăsa la păstrare ce a lăsat şi fostul bandit Terente.

"Eu mă asemăn puţin cu domnul preşedinte Băsescu. Pentru că dânsul e preşedinte de ţară, iar eu preşedinte de Ligă. Peste 30-40 de ani, când o mierlim, dânsul lasă ceva în urmă şi sigur îi iau ăştia creierul şi îl pun la formol. Pentru că a fost băiat deştept şi o să îi studieze ăştia creierul. Iar ca să nu fiu mai prejos, o să las şi eu în formol ce a lăsat Terente. De la domnul preşedinte o să ia creierul să îl pună la formol pentru că e mai deştept ca mine, că altfel eram eu în locul dânsului. Am concurat cu dânsul la Primăria Capitalei şi a fost mai deştept ca mine", a spus Dumitru Dragomir.

El a comentat astfel o declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu în care acesta vorbea despre longevitatea lui Dumitru Dragomir în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

La înregistrările emisiunii Pro Motor, difuzată de postul Sport.ro, preşedintele României a fost întrebat despre Dumitru Dragomir, iar Băsescu a răspuns, râzând: "Are impresia că nu e batrân? Îl punem în formol, nea Mitică si liderii sindicali în ţara asta, care sunt veşnici".

În cadrul conferinţei de presă, Dragomir a explicat că va mai candida o dată la preşedinţia LPF pentru a finaliza un proiect legat de drepturile TV ale Ligii I. "Vă lăsaţi voi de presă şi mă las şi eu de Ligă. Nu, glumesc, mai am un singur proiect, ăsta ca să las cluburile cu bani. Este un proiect cu drepturile TV, şi îl am numai eu. Deci vreau să mai concurez o dată la preşedinţia Ligii ca să finalizez acest proiect. Nu ştiu dacă o să stau tot mandatul, dar voi concura", a spus oficialul LPF.

Întrebat dacă agentul de jucători Anamaria Prodan ar rezista în funcţia de preşedinte al LPF, Dragomir a răspuns negativ. "Dacă vrea să candideze, foarte bine, bravo ei. Dar nu văd o femeie aici pentru că nu rezistă. Când i-o trage nişte înjurături cum îmi trag ăştia mie, o să sară de la etaj. Aici e uşor să dai zece la fundul altuia, dar să vezi ce nasol e când primeşti. Trebuie să ai un cur tăbăcit să primeşti şuturi. Dar eu am o impresie bună despre Ana Maria, cum se luptă pentru bărbatul ei. Ea nu e fată proastă, dar dacă pune batista pe ţambal mai mult îi va fi de mare ajutor. Gura bate curul, din cauza gurii poate să ia atâtea plase... Şi eu am luat că mă dădeam mai rotund", a adăugat Dragomir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir: Preşedintelui Băsescu o să i se pună creierul în formol, eu o să las ce a lăsat Terente.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir: Preşedintelui Băsescu o să i se pună creierul în formol, eu o să las ce a lăsat Terente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei