Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 164 (5371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Minoră de 16 ani, violată de doi indivizi în lunca râului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O minoră în vârstă de 16 ani a reclamat la poliţie că a fost violată de doi indivizi, în luna râului Suceava, pe raza oraşului Vicovu de Sus. Fapta s-ar fi petrecut în noaptea de luni spre marţi, iar din spusele victimei, luni seară se afla împreună cu două cunoștințe în mașina uneia dintre ele.

La un moment dat, a apărut şi unul dintre suspecţi, Pavel Bobu, de 31 de ani, din localitate, care s-a oferit să o conducă acasă cu maşina sa. A dus-o în schimb în lunca râului Suceava, într-un loc izolat, unde, declară victima, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Ulterior, bărbatul şi-a chemat un amic, identificat în persoana unui alt tânăr din localitate, Ioan Bruja, în vârstă de 20 de ani, care, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a obligat-o pe victimă să facă sex cu el.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a anunţat ieri că Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat începerea urmăririi penale față de cei doi autori sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, iar faţă de Pavel Bobu s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Celălalt suspect nu a fost încă găsit de poliţişti, pentru a putea fi audiat.

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului”, a precizat inspectorul principal Epureanu.

Purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că minora va putea beneficia de sprijinul psihologilor instituţiei pentru a trece mai uşor peste trauma suferită: „Noi o vom include pe adolescentă într-un program de consiliere psihologică, prin Serviciul de Urgenţe, dacă se va putea deplasa la sediul Protecţiei Copilului Suceava, sau prin Echipa Mobilă Siret”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minoră de 16 ani, violată de doi indivizi în lunca râului Suceava.
 Vizualizări articol: 3885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Minoră de 16 ani, violată de doi indivizi în lunca râului Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(18 iul 2013, 22:27:55
soricut de ''vladutz'' ciocu ' mic, putoarea in devenire ce cauta cu doi golani in lunca Sucevei, s-a dus sa culeaga ''ciumperci''?
Nu are scuza, daca era o fata cuminte si la locul ei , niciodata n-ar fi acceptat pe cei doi golanasi.....
1.1  RE: Comentariu trimis de
(19 iul 2013, 08:25:01
da.Copchilele-s proaste ( mai ales la 16 ani)
da' nici nu te-apuci "la viol" dacă eşti..în conjunctură
e un text abreviat "plimbat" de golani :
dacă "a venit" cu noi înseamnă că stă la pwlă
2.   'vladutz'-ului trimis de
(18 iul 2013, 22:34:06
...si poate mai pui mana pe carte cateodata , c-ai scris cinci cuvinte simple , foarte simple , din care trei cu greseli gramaticale impardonabile, grozava scoala mai faceti voi acum , felicitari profesorilor care va trec clasa, iar voi sunteti
semi analfabeti, BRAVO, tineti-o tot asa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei