Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 163 (5370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Traficul rutier urmează să fie închis pe o parte din străzile din Suceava unde se fac lucrări pe POS Mediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Executanţii lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, efectuate în cadrul proiectului de POS Mediu, în continuarea lucrărilor ISPA de acum câţiva ani, au solicitat Primăriei Suceava să închidă traficul rutier pe unele străzi, pentru a-şi face treaba mai rapid.

Solicitarea a fost făcută în cadrul primului comandament de gestionare a acestor lucrări, convocat de viceprimarul Ovidiu Doroftei.

„Una din străzile pentru care se solicită oprirea traficului auto este Petru Rareş, unde se lucrează deja de multă vreme, fără rezultate mulţumitoare. Le-am cerut să vină cu un grafic exact al lucrărilor efectuate şi pe care trebuie să le mai facă, cu propunerile concrete pentru străzile pe care ar trebui blocat traficul auto, să le analizăm şi să putem urmări dacă au respectat termenele asumate sau trag de timp”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Acesta a precizat că este de acord cu măsura de blocare parţială sau totală a traficului auto pe anumite străzi, dacă termenul de execuţie se scurtează semnificativ, încât şi deranjul celor care locuiesc sau trec adesea prin zonă nu mai este atât de mare.

„Trebuie să ţinem cont de o altă problemă care ne priveşte pe toţi. Cu cât vedem o lucrare finalizată mai repede, cu atât mai repede se poate reface şi strada. Nu vreau ca lucrările să tot întârzie până aproape de venirea iernii, când nu mai putem face nimic pentru a acoperi şanţurile create şi reface străzile afectate”, a adăugat Doroftei, care îi aşteaptă pe constructori, firma Pfeiffer, cu graficul complet de lucrări, la comandamentul de marţea viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier urmează să fie închis pe o parte din străzile din Suceava unde se fac lucrări pe POS Mediu.
 Vizualizări articol: 2391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Traficul rutier urmează să fie închis pe o parte din străzile din Suceava unde se fac lucrări pe POS Mediu4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand contractele se dau celui ce da comision mare trimis de
(17 iul 2013, 12:47:02
e clar dacă e peiffer are 2 viteze foarte lent și deloc,acu câțiva ani au săpat vreo 2 gropi pe str. Nicolae Bălcescu și au stat în centru 2,5 luni timp în care stăteau, stăteau și iar stăteau! singura colaborare cred ca e cea de la comisioane. într-un final au subcontractat lucrările unor firme care în nici 2 luni le-au și finalizat !
2.   Se repeta povestea trimis de
(17 iul 2013, 14:25:40
Am mai avut un cosmar numit "Programul ISPA de reabilitare a retelelor de apa, de canalizare si a statiei de epurare .Aceste lucrari au durat vreo patru ani si au adus orasul in stare de asediu.Toate drumurile erau strabatute de canale,nisipul,pietrisul si praful erau peste tot.S-a lucrat haotic,s-a lucrat peste tot si ne-a facut viata un cosmar ani de zile.S-au incalcat toate normele de protectia muncii si de securitatea muncii.Daca asa ceva se intampla intr-o tara occidentala firma ar fi platit sute de milioane de euro amenzi.Se pare ca povestea se repeta.

3.   Comentariu trimis de
(17 iul 2013, 20:24:52
Acu' e momentul prielnic sa inchideti cateva strazi, ca doar vin ''italienii'' in august si ne lucrati la psihic pe toti , cum s-a intamplat anul trecut , cand v-ati apucat in august de reparat podu' si pasarela de la Burdujeni!
Pana acum, din aprilie de cand s-a putut lucra ce a-ti facut, nani-nani?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei