Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 163 (5370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Michael Jackson şi aplecarea sa către bortificiile de băieţel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adevăruri destul de urât mirositoare răzbat din partea lui Michael Jackson, deranjându-i posteritatea care abia de măsoară câţiva ani. Se vede clar că zvonurile nu sunt întotdeauna false, ci se mai şi adeveresc. Unul dintre ele, acela că marele cântăreţ ar fi manifestat o vie aplecare către bucile şi bortificiile de băieţel, a fost confirmat de FBI. Dovezile sunt clare, de netăgăduit.

Cum de nu s-a aflat asta din cursul vieţi sale? Sume imense – zeci şi sute de milioane - au fost plătite de oamenii megastarului, în decursul timpului, pentru a astupa gurile familiilor revoltate, care voiau să-l dea în gât.

Ştiu bine ce urmează să spuneţi. Dacă Michael ar fi trăit în România nu ar fi avut nici un motiv serios să se sperie. Aici totul se poate aranja, cu sume mult mai rezonabile. Vorbeşti cu nişte avocaţi de treabă ca domnii Johnny Nechita şi Amuntencei, ei te pun în legătură cu nişte procurori simpatici, apoi cu nişte judecători de treabă, ca dom’ jude Anton, prietenar de-al Cordunenilor... La urmă, le dai un autograf, într-un plic unde ai mai pus vreo sută de mii de euro, şi totu-i aranjat fain-frumos. Poţi pleca liniştit acasă, ca să freci în continuare buci de băieţei, până îţi cade nasul, cum i-a căzut nasul inegalabilului Michael.

În America, din nefericire pentru perverşi, asemenea jocuri de gleznă nu prea ţin pe scena justiţiei. Astfel că a trebuit să scoată banul grupa mare, ca să scape nepriponit.

N-am nici o îndoială că se vor găsi şi azi nişte inşi slab mobilaţi la mansardă, inclusiv dintre cei plătiţi ca să urmărească asemenea articole de presă şi să plaseze comentarii la finele lor, care să spună:

- Lasă, domnule, superstarul în pace. Ce mă priveşte pe mine în care găuri îşi plasa ştromeleagul său alb-negru, din moment ce cânta şi dansa atât de frumos. I’m bad, I’m bad.... Wow!

Bineînţeles că ăstora le dă mâna s-o facă pe toleranţii. Dacă însă copiii lor ar fi cei seduşi de-un alb-negru ca Jackson, s-ar schimba situaţia. Ar sări în sus de parcă ar fi penetraţi de scula belită a diavolului şi ar fi în stare să moară cu marele Michael de gât.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson şi aplecarea sa către bortificiile de băieţel.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Michael Jackson şi aplecarea sa către bortificiile de băieţel3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostii trimis de
(17 iul 2013, 16:01:59
Aberezi amice... nu ai nici cea mai vaga idee cum e sistemul juduciar aici. Esti in afara subiectului. O zi buna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei