Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 146 (5353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 27 iunie – 3 iulie

Motociclişti din toată ţara, aşteptaţi la MotorFest 2013

Iubitorii cailor putere, dar şi ai distracţiei în general sunt aşteptaţi weekendul acesta la cea de-a treia ediţie a MotorFest, care se va desfăşura în zona Gura Humorului (Capu Câmpului).

MotorFest 2013 se va desfăşura după următorul program:

Vineri, 28 iunie:

• Ora 14.00 – Adunarea motoarelor;

• Orele 16.00-20.00 – Călărie;

• Ora 21.00 – Concert Trupa 9;

• Ora 00.00 – Program de voie… bună.

Sâmbătă, 29 iunie:

• Ora 12.00 – Parada moto Capu Câmpului – Parcare Shopping City Suceava;

• Ora 13.00 – Stunt moto, Lemon Bikers;

• Ora 14.30 – Concurs „Cel mai tare din parcare”;

• Ora 16.00 – Parada moto Parcare Shopping City Suceava – Capu Câmpului;

• Ora 18.00 – Concursuri „De sezon pe gazon”;

• Ora 21.00 – Concert Kind of Burning;

• Ora 22.30 – Concert Fără Zahăr;

• Ora 00.00 – Program de voie… bună.

 

Joi, 27 iunie

 

Student Power Night, în Padrino

Începând cu ora 22.30, în Padrino este Student Power Night. „Eşti student? Vino să petrecem împreună! Şampanie şi shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii, în plus reducere 15% după ora 24. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino!”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.  www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 28 iunie

 

Expoziţia „Drum Împărătesc”

Seria de manifestări culturale cu genericul „Sărbătorile Memoriei”, organizată de www.dragusanul.ro, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei, Grupul Editorial „Muşatinii” şi publicaţiile Monitorul de Suceava şi Crai Nou, continuă cu vernisajul expoziţiei „Drum Împărătesc”, care va avea loc la ora 12.00, la Palatul Administrativ din municipiul Suceava. Expoziţia, realizată de artistul plastic Radu Bercea, etalează 60 de lucrări în acuarelă.

 

„Eminescu şi Bucovina”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Societatea Scriitorilor Bucovineni organizează la ora 12.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, conferinţa „Eminescu şi Bucovina”. Invitaţi speciali, scriitorii Ion Filipciuc, Ioan Ţicalo, Nicolae Cârlan şi Ion Beldeanu - preşedintele de onoare al Societăţii Scriitorilor Bucovineni. Moderator: Ion Cozmei.

 

Fără Zahăr, la Talcioc Cultural

Trupa Fără Zahăr va concerta, de la ora 21:00, în Talcioc Cultural. Fără Zahăr este cunoscută ca fiind o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Biletul este 15 lei. Rezervări la 0755 222 880.

 

Competiţii hipice

Pe hipodromul Hergheliei Rădăuţi se va da startul unei competiţii hipice de tradiţie, Cupa Bucovinei Romsilva. Concursul, care se desfăşoară pe durata a trei zile, de vineri până duminică inclusiv, are o amploare cu mult mai mare decât în alţi ani.

Programul de desfăşurare a competiţiilor este următorul: vineri, 28 iunie, între orele 10.00-19.00, sâmbătă, 29 iunie, între orele 10.00-20.00, şi duminică, 30 iunie, între orele 10.00-15.00. Competiţia hipică de la Herghelia Rădăuţi este organizată de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva şi Direcţia Silvică Suceava, în colaborare cu Federaţia Ecvestră Română, valoarea totală a premiilor fiind de 25.000 de lei.

 

Distracţie la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859.  www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 29 iunie

Motor Fest – cascadorii cu Lemon Bikers, în parcarea Shopping City

Clubul moto North Gang Riders vă invită la cea de-a treia ediție a evenimentului Motor Fest, în perioada 28-30 iunie. Indispensabila paradă moto va porni de la Capul Câmpului și va ajunge la finiş în parcarea Shopping City Suceava.

Aici, în intervalul 13:00-15:00, vor avea loc demonstraţii de stunt cu cascadorii de la Lemon Bikers (Bucureşti), expunerea celor peste 200 de motoare, dar şi prezentări ale celor mai spectaculoase motociclete. „Cascadorii de la Lemon Bikers vor încânta cu un spectacol incendiar pe două roți care va creşte adrenalina celor din public. Nici concursurile organizate nu sunt de neglijat, motiv pentru care prezența dumneavoastră trebuie să fie obligatorie”, anunţă organizatorii.

 

Trupa Descântec, la Talcioc Cultural

Trupa Descântec vă aşteaptă în Talcioc Cultural, la o seară cu multă sensibilitate, cu muzică superbă şi cu amintiri frumoase, de la ora 21:00. Intrarea este 8 lei.
Rezervări la 0755 222 880.

 

Cea mai cool atmosferă, la Padrino

„Începând cu ora 22.30, te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 27 iunie – 3 iulie.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 27 iunie – 3 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei