Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 146 (5353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propunere

Un nou proiect cu fonduri europene, derulat de Consiliul Județean prin Asociația Euronest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deliberativul judeţean va supune aprobării în şedinţa de mâine proiectul de hotărâre care vizează “îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă în condiţii de iarnă”. Mai exact, este vorba de dotarea judeţului Suceava cu cinci autofreze de zăpadă şi un vehicul cu şenile printr-un proiect cu fonduri europene derulat la nivelul Regiunii de Nord-Est prin Asociaţia Intercomunitară pentru Dezvoltare Euronest.

Hotărârea Consiliului Judeţean este obligatorie pentru ca proiectul să fie promovat la finanţare. Potrivit proiectului de hotărâre care va fi supus aprobării mâine, Consiliul Judeţean Suceava va asigura cota parte necesară implementării optime a proiectului, adică 4,3 milioane de lei, urmând ca aceşti bani să fie recuperaţi integral după rambursarea cheltuielilor eligibile de către finanţator. Cheltuielile neeligibile ale Consiliului Judeţean cu implementarea acestui proiect se ridică la 87.124 de lei, sumă care va fi achitată din bugetul propriu al instituţiei.

Trebuie spus că valoarea totală a proiectului la nivelul Regiunii de Nord-Est este de 21 de milioane de lei. Vor fi achiţionate 24 de autofreze de zăpadă şi şase vehicule cu şenile. Acesta este al patrulea proiect cu fonduri europene pe care-l derulează Asociaţia Euronest, din care fac parte judeţele Suceava, Iaşi, Botoşani, Neamţ, Bacău şi Vaslui. Judeţului Suceava i-au revenit până acum zece autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă şi pentru descarcerări şi zece ambulanţe de prim ajutor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou proiect cu fonduri europene, derulat de Consiliul Județean prin Asociația Euronest.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un nou proiect cu fonduri europene, derulat de Consiliul Județean prin Asociația Euronest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei