Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 146 (5353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Străzi periculoase

Poliţiştii au prevenit un măcel. Indivizi înarmaţi, încătuşaţi în George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După incidentul de acum o lună, când mai mulţi indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au atacat câţiva tineri aflaţi pe terasa unui bar din cartierul Obcini al municipiului Suceava, ieri după-amiază, poliţiştii au încătuşat cinci persoane asupra cărora s-au găsit arme şi care, din informaţiile noastre, pregăteau o răfuială interlopă. 

Miercuri, în jurul orei 15.00, în faţa unui magazin din zona Nordic, la blocurile noi ridicate după sediul Protecţiei Copilului, cinci indivizi au fost săltaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Asupra suspecţilor s-au găsit un pistol şi o sabie tip macetă.

 

Pistolul în cărucior, maceta în maşină

La aproximativ câteva ore după ce reporterii Monitorului de Suceava s-au interesat de acest caz la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, comanda poliţiei judeţene a dispus trimiterea unui comunicat de presă.

Informaţiile prezentate în comunicat sunt foarte puţine şi seci, fără să se pomenească nimic de cele două structuri speciale care au intervenit: caguliştii şi judiciariştii de la Investigaţii Criminale.

Deşi comunicatul lasă să se înţeleagă că nu a fost nimic special, în realitate, mărturisesc sursele noastre, zona în care a avut loc acţiunea era împânzită de poliţişti în civil, care la un moment dat au acţionat cu sprijinul mascaţilor de la Acţiuni Speciale.

Unul dintre suspecţi, Cătălin M., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi, a intrat în magazinul din apropiere şi a încercat să ascundă pistolul într-un cărucior gol de copil. Pistolul a fost ridicat de poliţişti, fiind vorba de o armă cu aer comprimat.

În maşina altui suspect, Petru Traian B., de 28 de ani, localnic, a fost găsită sabia de tip macetă.

Ceilalţi trei indivizi săltaţi de poliţişti sunt Artur M., de 26 de ani, Romeo M., de 24 de ani, şi Traian B., de 20 de ani, toţi din municipiul Suceava.

Din câte se pare, planul celor cinci a fost dejucat de poliţie în urma unor interceptări telefonice ori a unor informaţii primite de poliţişti.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit şi deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi portul fără drept al cuţitului, pumnalului în locuri publice”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii au prevenit un măcel. Indivizi înarmaţi, încătuşaţi în George Enescu.
 Vizualizări articol: 8179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 15 voturi
Poliţiştii au prevenit un măcel. Indivizi înarmaţi, încătuşaţi în George Enescu3.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmmm... trimis de
(27 iun 2013, 11:13:41
Sabia de tip macetă...Păi din moment ce pe unul dintre ei îl cheamă Artur, nu-i clar că e vorba de Excalibur, care macetă...?
2.   Un macel ?:)) Ce titlu plin de fantezie:)) trimis de
(27 iun 2013, 11:16:24
Un macel cu un pistol cu aer comprimat..laughing imi vine sa rad de sa ma prapadesc.. Daca cineva ar testa o prastie si un pistol cu aer comprimat va avea placerea sa descopere ca prastia loveste cu o putere mai mare decat acel pistol:))) , iar maceta era in masina..happy Astia erau niste copii teribilisti care incercau sa se intimideze... "zona era impanzita de politisti civili" laughing era deja revolutie asta:))
3.   „Enescu ce a fost? Toboșar?” trimis de
(27 iun 2013, 12:13:48
(o replică din serialul tv „Lumini și umbre”)

Subțirel tricotajul articolului.
Prima la mânuță că polițiștii deteră un comunicat sec, fără detalii tehnice ale acțiunii.
Asta-nsamnă că dacă Beretta Gardone (cea cu imaginea sclipuită de pe okazii –oh go on halal jurnalism) este arma „Crimei”, atunci amănuntul a fost sifonat din interiorul IJP Sv de un melițian c-o sete de-o votcă și-o ciorbă de burtă. Asta spune mult despre mijloacele gazetărești de investigare.
Dar mai interesante sunt „metodele specifice” utilizate de polițiști:
1. Eterna ascultare bârfelnică a chiloțăriilor vorbite de popor prin telefonia mobilă,
2. Eterna delațiune iepurească (sifonăreala), temeinic înscrisă în ADN-ul de slugă al unei părți importante a poporului valah de tip Nou – Bou (creat în securismul socialist și perpetuat în neo-securismul fesenist).
Astfel încât, apucându-te greața față de sloganul „Siguranță și încredere” *, nu-ți mai rămâne decât să-ți pui întrebări biografice deșucheate referitoare la onomastica stradală:
Enescu ce a fost? Toboșar?
-----
* adicătelea SIGURANȚA INTERLOPILOR împotriva unor acțiuni mafiote făptuite de alți INTERLOPI.
Și unii și alții având o deosebită ÎNCREDERE că forțele de ordine („Oamenii legii”rolling on the floor ) le vor asigura acel climat de SIGURANȚĂ necesar continuării activităților profitabile de tip famiglial.
4.   Comentariu trimis de
(27 iun 2013, 17:38:01
cred ca e vb de niste frati tigani , albert si romeo matei, si un var de a lor , care ameninta pe toata lumea cu acte de violenta , cu topoare si cutite....la puscarie cu ei...vedem maine daca is ei.
5.   Comentariu trimis de
(27 iun 2013, 18:30:35
arthur, scuze,...alber ,e cel mai cuminte dintre fratii aia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei