Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 134 (5341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 iunie

Lecţii de dans gratuite, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava lansează o invitaţie la dans pentru toţi năzdrăvanii. Zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate lecţiilor ritmate gratuite, organizate de la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului. Astfel, copiii se vor lăsa antrenaţi pe muzică de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

A V-a ediţie a Cupei Şcolilor Generale la Fotbal, la Iulius Mall

Sâmbătă şi duminică, Iulius Mall găzduieşte cea de-a cincea ediţie a Cupei Şcolilor Generale la Fotbal. Cei mai talentaţi 160 de elevi la sportul rege vor alerga pentru a câştiga titlul de cea mai bună echipă de fotbal din Suceava. Evenimentul este organizat de Clubul Sport Style, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia de Sport şi Tineret. Copiii vor demonstra că se poate face un adevărat spectacol cu o minge.

 

Expoziţia „Confluenţe plastice”

Până pe 3 iulie, iubitorii de frumos vor putea admira la Iulius Mall cele 30 de picturi în ulei pe pânză din cadrul expoziţiei „Confluenţe plastice”. Piesele de artă sunt semnate de Leonard Adrian Melisch şi Mihai Varzari.

 

Campania „O vară all inclusive”, la Iulius Mall

În această vară, Iulius Mall îi răsfaţă pe pasionaţii de shopping cu trei sejururi pe litoral şi 3.500 premii de vacanţă. Până pe 16 iunie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în competiţia pentru cele trei vacanţe la mare, în regim „all inclusive”, alături de persoana iubită. Zilnic, în cadrul campaniei „O vară all inclusive”, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii instant: vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

 

„Picnic de 5 stele”, concurs organizat de Iulius Mall

Iulius Mall a pregătit un concurs aparte şi pe pagina de Facebook, pentru toţi iubitorii de distracţie şi cumpărături – „Picnic de 5 stele”. Până pe 24 iunie, prietenii Iulius Mall Suceava care încarcă pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie inedită, realizată la o ieşire în aer liber alături de prieteni, vor participa la cele trei tombole speciale. Câştigătorii, desemnaţi prin tragere la sorţi, vor primi pachete de picnic care garantează buna dispoziţie.

 

Zilele „Matei Vişniec”

Programul festivalului este următorul:

17 iunie – Rădăuţi: ora 18.00 – Gara din Rădăuţi. Spectacolul Occident Express, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova; ora 20.00 - Casa de Cultură Rădăuţi - dialog cu actorii Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova şi cu regizorii Alexandru Boureanu şi Mircea Cornişteanu, directorul Teatrului Naţional din Craiova.
18 iunie – Suceava: ora 17.00 – Casa de Cultură din Suceava. Spectacolul Occident Express, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova; ora: 18.15 - Casa de Cultură din Suceava. Înmânarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Suceava scriitorului Matei Vişniec. Dialog despre teatru ca oglindă critică a societăţii, cu Matei Vişniec şi cu regizorul Mircea Cornişteanu, ora: 20.00 – Talcioc Cultural, Suceava. Spectacolul „Cuvântul progres rostit de mama suna teribil de fals”, Trupa TrapDoor Theatre din Chicago
19 iunie – ora 18.00 - Casa de Cultură din Rădăuţi. Spectacolul „Cuvântul progres rostit de mama sună teribil de fals”, Trupa Trap Door Theatre din Chicago - dialog cu actorii americani după spectacol.

 

Salonul Auto Bucovina, la Shopping City Suceava

În perioada 13-16 iunie, se desfăşoară cea de-a X-a ediţie a Salonului Auto Bucovina. Acţiunea are loc la Shopping City Suceava, zilnic, între orele 10.00 şi 18.00. Cei interesaţi au ocazia să testeze multe modele noi din cadrul celor mai importante mărci de pe piaţa auto.

Manifestarea este specializată într-o serie de autoturisme de teren, începând de la microbuze, autocare, autocamioane, până la biciclete, motorete, ATV-uri dar şi accesorii pentru autovehicule, echipamente, aparatură pentru servicii auto, tuning, închirieri auto şi altele.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

 

Cumpărăturile sună bine cu un Iphone 4

În perioada 10-23 iunie, „Cumpărăturile sună bine cu un Iphone 4” la Shopping City Suceava. Sezonul de vară aduce valuri de surprize cumpărătorilor fideli, oferindu-le şansa de a câştiga garantat un voucher de 50 de lei şi marele premiu, constând într-un iPhone 4.

Iubitorii tehnologiei de ultimă generaţie au şansa de a câştiga la marea extragere a tombolei un Iphone 4 – telefon care surprinde prin eleganţa design-ului şi uşurinţa de utilizare. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii vor primi la fiecare 10 lei cheltuiţi pe un singur bon de casă, un punct bonus de la InfoPoint. Când vor colecţiona 30 de puncte bonus, vor intra în posesia unui voucher în valoare de 50 de lei. În plus, talonul completat pentru tombolă le oferă şansa de a intra în cursa pentru câştigarea marelui premiu al campaniei, un IPhone 4.

 

Joi, 13 iunie

Tequila Party, la Padrino

Tequila Party, la Padrino. „Petrecem în stil mexican. La un metru de tequila comandat primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 14 iunie

Expoziţia „Illustrierte Bukowina”, la Muzeul de Istorie Suceava

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia „Illustrierte Bukowina” („Bucovina ilustrată”), care, păstrând titlul în limba germană al albumului cu litografii după acuarelele lui Franz Xaver Knapp, prezintă publicului, în premieră, 240 de fotocopii după lucrările unor artişti ilustratori ai Bucovinei de altădată (Franz Xaver Knapp, Franz Jaschke, I. Schubirsz, Mattias Adolf Charlemont, Rudolf Bernt, Julius Zalaty Zuber, Eugen Maximovici).

Expoziţia, cu mare valoare documentară, care prezintă locuri şi oameni din Bucovina habsburgică, se circumscrie ciclului de manifestări cu genericul „Sărbătorile Memoriei”, al căror iniţiator este scriitorul Ion Drăguşanul. Evenimentul expoziţional de la Muzeul de Istorie este organizat de www.dragusanul.ro, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei, grupul Editorial „Muşatinii”, cotidianul „Monitorul de Suceava” şi ziarul „Crai Nou”.

 

Alexandrina Hristov va cânta în Talcioc Cultural

Alexandrina Hristov va susţine, de la ora 21:00, un concert în Talcioc Cultural.

Alexandrina cântă în română, franceză și rusă. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz și soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor. Alexandrina apare adesea pe scenă alături de o trupă de instrumentiști, dar uneori își susține recitalul în formulă voce-pian. Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

Petrecere de ziua ta, la Padrino

“E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 15 iunie

Documentarul Happy Movie, la Talcioc Cultural

Puteţi viziona cel mai premiat documentar despre fericire -  Happy Movie, la Talcioc Cultural. Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar Roko Belic a colindat lumea întreagă. A mers din SUA până în Japonia, din Danemarca până în Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai râvnite emoţii, fericirea! Intrarea este 15 lei. Biletele se pot cumpăra de la bar. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

Campionat de fotbal între licee, organizat în scop caritabil

În sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava va avea loc, începând cu ora 10:00, Campionatul de fotbal între licee, eveniment caritabil iniţiat de Salvaţi Copiii – filiala Suceava. Obiectivul acestei competiţii este strângerea de fonduri pentru proiectul CASA (Construim, Asistăm Social, Acționăm), mai concret construirea unei case pentru o familie nevoiaşă din localitatea Liteni. Accesul la eveniment pentru sucevenii care doresc să susțină echipa favorită și să contribuie la strângerea de fonduri necesare pentru construirea locuinței destinate familiei Pascariu din Liteni se face contra unei donații de 3 lei.

 

Distracţie în Padrino

„Începând cu ora 22.30, te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Ateliere de creaţie în Iulius Mall

Copiii au liber la activităţile interactive care le dezvoltă imaginaţia. Cei mici sunt aşteptaţi la KidsLand, în Iulius Mall, de la ora 12.00, să participe la ateliere de creaţie inedite.

 

Duminică, 16 iunie

Noaptea Tablagiilor, La Fierărie Pub Boem

„Te crezi cel mai bun la table? Atunci vino duminică, de la ora 19:00, La Fierărie Pub Boem, şi demonstrează tuturor că eşti de neînvins la Noaptea Tablagiilor”, anunţă organizatorii. Intrarea este 10 lei. Dacă accepţi provocarea, mai spun organizatorii, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în competiţie, cumpărând un talon în valoare de 10 lei de la barul din Fierărie Pub Boem, până pe 14 iunie. Cu acest talon ai din partea casei o bere, în seara concursului. Ca orice concurs care se respectă, sunt şi premii:

Locul I – un set de table de colecţie, Locul II – o sticlă de Jack, Locul III – o navetă de bere. Rezervări la 0755 222 880.

 

Teatru de păpuşi, la Iulius Mall

De la ora 12.00, la Kidsland, cei mici se vor lăsa vrăjiţi de personajele unui spectacol fascinant prezentat de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.a

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei