Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 134 (5341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Gabriel Buliga este noul preşedinte al CNSLR Frăţia, filiala Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CNSLR Frăţia, filiala Suceava, are, începând de ieri, un nou lider. Este vorba de Gabriel Buliga, care a activat până în prezent ca lider al Sindicatului Pro-AS, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Gabriel Buliga îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Leuştean, fostul lider de sindicat al CNSLR Frăţia.

Cu ocazia alegerilor de ieri au fost stabilite şi celelalte persoane din structura de conducere a acestui bloc sindical. Prim-vicepreşedinte va fi Angela Iftimoaie, iar funcţia de secretar va fi ocupată de Alina Ciomârtan. Cele cinci funcţii de vicepreşedinte au revenit următoarelor persoane: Cornel Buta, Anca Cibereac, Elena Chifan, Dorin Mireuţă şi Vasile Ciornodolea.

„Am convingerea că alături de noua echipă aleasă vom aduce un suflu nou acestei organizaţii. Vom încerca să rezolvăm problemele sindicale existente în cadrul unităţilor componente, sindicatul având putere prin oamenii pe care îi reprezintă”, a declarat Gabriel Buliga.

Unitatea Teritorială a CNSLR Frăţia are în componenţă membri din domeniul sănătăţii, asistenţei sociale, CFR, dar şi de la Termica şi din industria lemnului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Buliga este noul preşedinte al CNSLR Frăţia, filiala Suceava.
 Vizualizări articol: 5094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Gabriel Buliga este noul preşedinte al CNSLR Frăţia, filiala Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(13 iun 2013, 12:49:07
Sindicatele si lupta sindicala sunt basme de adormit copii...Fraierii cotizeaza iar sefii sindicalisti ajung mari oameni de afaceri sau politicieni smecheriti..Nu mai putem vorbi cu usurinta,simplitate,normalitate,despre onoare,rusine,caracter,etc Nu se mai lupta nimeni pentru tine in ziua de azi,neinteresat.Dar ce-a patit domnul Leustean de nu mai e?a primit alta oferta avantajoasa sau n-a facut nimic?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei