Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 134 (5341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alcool şi capete sparte

Şapte, într-o singură zi. Bătăi una după alta, reclamate la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şapte agresiuni au fost reclamate la poliţie în cursul zilei de marţi, şase dintre ele petrecându-se în mediul rural, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

La Arbore, de exemplu, doi localnici s-au bătut în faţa unui bar, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună.

Un sătean în vârstă de 31 de ani, Gheorghe R., l-a lovit cu pumnul în cap pe Nicuşor D., de 40 de ani, care a căzut şi s-a lovit cu capul de trotuar. Victima a fost transportată la spitalul din  Rădăuţi, iar de aici a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, comă gradul I-II, etilism acut şi contuzie regiunea occipitală.

La Baia, un scenariu aproximativ asemănător. Un tânăr de 18 ani, Cristian R., a  avut un schimb de replici pe stradă, pe fondul consumului de alcool, cu un consătean, Ghiorghi I., de 47 de ani, îmbrâncindu-l pe acesta din urmă. Victima s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de asfalt, fiind preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată în comă la spitalul din Fălticeni şi mai apoi la cel din Suceava.

Şi poliţiştii din Păltinoasa au fost sesizaţi de un scandal în faţa unui magazin din Capu Codrului. Doi fraţi din localitate, Florin S., de 30 de ani, şi Ioan S., de 33 de ani, mergeau cu căruţa spre casă, în momentul în care au fost atacaţi cu pari şi alte obiecte contondente de mai mulţi indivizi, identificaţi în persoana unor consăteni de-ai victimelor, Dumitru S., de 48 de ani, Petruţ S., de 24 de ani, Nicolae S., de 45 de ani, şi Petrică B., de 22 de ani.

Victimele au fost internate în Spitalul Judeţean Suceava, una dintre ele fiind în stare destul de gravă.

Tot în faţa unui magazin, de data aceasta din satul Frumoasa, comuna Moara, a fost agresat un tânăr în vârstă de 32 de ani, Dănuţ M., din localitate.

Victima s-a luat la ceartă cu un alt localnic, Viorel M., de 55 de ani, de la împrumutul unei betoniere, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii. Viorel M., însă, a luat o sticlă de bere de pe masă şi l-a lovit pe celălalt sătean, după care cu un ciob de sticlă i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul toracelui.

Victima a fost diagnosticată de medici cu plăgi tăiate la nivelul scalpului, sub-mandibular stâng şi hemitorace stâng.

La Vultureşti, un bărbat de 34 de ani, Dorică B., a fost bătut cu parii, pe drumul public, de către doi fraţi din localitate, Dumitru C., de 25 de ani, şi Petru C., de 21 de ani.

Un apel la 112 a anunţat, miercuri după-amiază, o altă agresiune, la Frasin. Un localnic în vârstă de 34 de ani a fost tăiat la mână cu un briceag de către un individ din aceeaşi localitate, Constantin G., de 39 de ani.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru loviri sau alte violenţe, respectiv vătămare corporală, iar în privinţa victimelor rănite mai grav se aşteaptă opinia medicilor legişti pentru a se stabili dacă va fi schimbată încadrarea juridică în infracţiuni contra vieţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte, într-o singură zi. Bătăi una după alta, reclamate la poliţie.
 Vizualizări articol: 2136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapte, într-o singură zi. Bătăi una după alta, reclamate la poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei