Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 134 (5341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Minte bolnavă

Şi-a omorât mama, pentru că nu a vrut să mănânce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul din Cacica reţinut, marţi seară, de procurorii criminalişti pentru că şi-ar fi omorât propria mamă şi-a recunoscut fapta şi le-a mărturisit anchetatorilor şi de ce i-a luat zilele celei care i-a dat viaţă: victima, o bătrână de 88 de ani, nu a vrut să mănânce ce i-a pregătit fiul ei. Acesta a fost motivul pentru care, luni dimineaţă, Gheorghe Andronic, în vârstă de 61 de ani, şi-a luat mama la bătaie. Femeia avea o semipareză şi se deplasa cu greutate, fiind mai tot timpul la pat.

Furios că bătrâna nu vrea să mănânce şi cu mintea îmbibată de alcool, Gheorghe Andronic, un individ care a mai comis o crimă în urmă cu mai mulţi ani, şi-a luat mama la palme, mărturiseşte el, iar octogenera, Ana Andronic, a căzut pe pat şi s-ar fi lovit cu capul de o bucată de lemn.

Gheorghe Andronic le-a mărturisit anchetatorilor că a plecat apoi de acasă, iar când a revenit şi-a găsit mama fără suflare.

Ştiind că îl paşte puşcăria, s-a gândit să-i ducă în eroare pe anchetatori. A smuls belciugul cu lacăt de la uşă, pentru a lăsa aparenţa unei efracţii, şi ulterior a sunat la poliţie, mărturisind cu lacrimi în ochi cum şi-a găsit mama decedată şi cum bănuieşte că ceva rău s-a întâmplat în casă, cât timp el a lipsit.

Procurorii criminalişti l-au pus încă de la început în capul listei de suspecţi, mai ales având în vedere trecutul infracţional al lui Gheorghe Andronic. Culmea, de când s-a eliberat din penitenciar, în luna martie a anului trecut, bărbatul avea grijă de mama sa care era mai tot timpul la pat.

Marţi, medicii legişti au confirmat varianta omorului: „moartea - se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava - a fost violentă, putându-se datora insuficienţei cardio-respiratorii acute ca urmare a unor lovituri multiple cu corpuri sau mijloace contondente”.

Gheorghe Andronic a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pentru că a mai fost condamnat pentru omor, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost arestat şi închis într-o celulă a poliţiei judeţene pentru omor deosebit de grav.

 

La o zi după ce s-a eliberat din puşcărie a atacat o familie de bătrâni, iar pe femeie a omorât-o

Individul arestat ieri după-amiază a îngrozit comuna Mănăstirea Humorului în decembrie 1997, când a atacat o familie de bătrâni din localitate, care îl reclamaseră la poliţie pentru furt, faptă pentru care Gheorghe Andronic a fost condamnat la închisoare.

A obţinut o întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni şi la o zi după ce a ieşit din puşcărie, s-a dus direct acasă la cei doi bătrâni, soţii Nastasia (65 de ani) şi Loghin Bodoi (74 de ani). Prima oară l-a lovit pe bătrân, iar apoi pe soţia acestuia, care a încercat să fugă în pădure.

Presa din acea vreme scria că bătrâna a fost omorâtă în bătaie, iar cadavrul i-a fost aruncat în flăcările care au cuprins casa în urma unui incendiu provocat de acelaşi Gheorghe Andronic.

A fost condamnat la 18 ani de închisoare, iar anul trecut a fost eliberat condiţionat şi s-a întors acasă, la Cacica, la cea care i-a dat viaţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a omorât mama, pentru că nu a vrut să mănânce.
 Vizualizări articol: 2800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Şi-a omorât mama, pentru că nu a vrut să mănânce3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei