Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Verdict: crimă

Şi-a ucis propria mamă, după ce în urmă cu mai mulţi ani a atacat o familie de bătrâni, iar pe femeie a omorât-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au stabilit ieri în cazul bătrânei în vârstă de 88 de ani, găsită moartă luni dimineaţă în locuinţa ei din Cacica, că octogenara a avut parte de o moarte violentă, fiind cel mai probabil victima unui omor.

În urma concluziilor medicilor legişti care au efectuat necropsia victimei, s-a stabilit că bătrâna, Ana Andronic, care era imobilizată la pat de mai mulţi ani, a fost lovită în cap cu un corp contondent, nefiind exclusă nici varianta sugrumării.

Principalul suspect al anchetatorilor este chiar fiul victimei, Gheorghe Andronic, de 56 de ani, cel care a şi anunţat poliţia că şi-a găsit mama moartă. El le-a spus poliţiştilor că a lipsit de la domiciliu şi a găsit belciugul de la uşa de la intrare smuls, motiv pentru care încă de la început s-a luat în calcul varianta unui act criminal.

Gheorghe Andronic a mai fost închis în urmă cu mai mulţi ani pentru omor.

În decembrie 1997, în prima zi de Crăciun, Gheorghe Andronic a atacat o familie de bătrâni din Mănăstirea Humorului, soţii Nastasia (65 de ani) şi Loghin Bodoi (74 de ani). Prima oară l-a lovit pe bătrân, iar apoi pe soţia acestuia, care a încercat să fugă în pădure.

Presa din acea vreme scria că bătrâna a fost omorâtă în bătaie, iar cadavrul i-a fost aruncat în flăcările care au cuprins casa în urma unui incendiu provocat, se pare, de acelaşi Gheorghe Andronic. 

Gheorghe Andronic trebuia să fie închis la vremea respectivă pentru mai multe furturi din gospodării, din care unul chiar de la soţii Bodoi, însă, în mod ciudat, a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani, după ce i s-a aprobat întreruperea executării pedepsei pentru trei luni. Nu era căsătorit, nu avea copii în întreţinere, nu era bolnav, cu toate astea judecătorii l-au scos din penitenciar pentru un „concediu” de trei luni. Pe 24 decembrie 1997 s-a eliberat din penitenciar, iar în ziua următoare a comis terifianta crimă. Motivul atacului asupra celor doi bătrâni, se susţinea la acea vreme, a fost să se răzbune pe soţii Bodoi pentru că l-au reclamat la poliţie.

A fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru acea crimă terifiantă, iar anul trecut a fost eliberat condiţionat. În mod normal, ar fi trebuit să stea după gratii până în 2015.

Gheorghe Andronic a fost reţinut aseară pentru 24 de ore. Surse din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale mărturisesc că suspectul şi-ar fi recunoscut parţial fapta, susţinând însă că nu ştie de ce şi-a omorât propria mamă.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a ucis propria mamă, după ce în urmă cu mai mulţi ani a atacat o familie de bătrâni, iar pe femeie a omorât-o.
 Vizualizări articol: 4736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şi-a ucis propria mamă, după ce în urmă cu mai mulţi ani a atacat o familie de bătrâni, iar pe femeie a omorât-o5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei