Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Au trimis pachete din Italia cu tirul, însă la Suceava a ajuns maşina goală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unei firme de transport internaţional de mărfuri este cercetat de poliţie, după ce a luat mai multe pachete de la suceveni stabiliţi în Roma (Italia), însă tirul a ajuns gol la Suceava.

În cursul zilei de luni, poliţia a fost sesizată prin 112 de un tânăr din localitatea Stamate, comuna Fântânele, Daniel Bosâncea, administratorul unei firme de transport internaţional de mărfuri, despre faptul că se afla la volanul unui tir pe raza municipiului Suceava şi a fost oprit de mai multe persoane care i-au solicitat să le dea pachetele pe care rudele lor le-au trimis din Italia cu autotrenul respectiv.

Administratorul firmei a ridicat din umeri, susţinând că habar nu are despre ce este vorba, şi pentru a lămuri lucrurile a sunat la poliţie.

În urma verificărilor făcute, s-a stabilit că de vină e un angajat al firmei din Fântânele, un anume Constantin Paşcan, în vârstă de 45 de ani, din comuna Mălini.

Acesta a avut o cursă la Roma, la începutul lunii martie 2013, pentru a aduce la Suceava două autoturisme şi un motoscuter.

Şoferul s-a gândit să facă şi un bacşiş cu această ocazie, sens în care a preluat din Roma mai multe pachete de la suceveni aflaţi la muncă în Italia. După primirea şi încărcarea bagajelor, şoferul din Mălini a întocmit o listă cu persoanele şi adresele unde trebuiau livrate pachetele şi a plecat spre Suceava. A fost oprit de autorităţile italiene în localitatea Cesena şi întrucât transporta două autoturisme şi un motoscuter – neradiate din Italia, precum şi unele bunuri reciclabile (80 acumulatori auto), fără îndeplinirea condiţiilor legale, capul de tir cu tot cu remorcă au fost puse sub sechestru.

 

Şoferul a rămas în Italia. Pachetele au dispărut.

Tirul a fost recuperat din Italia de către patronul firmei de transport internaţional de mărfuri, care susţine însă că l-a primit gol, fără nici un pachet în remorcă. Daniel Bosâncea le-a explicat poliţiştilor că el avea comandă să aducă doar cele două autoturisme şi motoscuterul, arătând că autorităţile italiene i-au restituit doar capul de tir şi remorca, fără alte bunuri.

Trei dintre păgubiţi au făcut plângere împotriva lui Constantin Paşcan, urmând ca şi alţi păgubiţi să fie audiaţi şi, cel mai probabil, va creşte numărul plângerilor depuse împotriva şoferului din Mălini, despre care există date că s-ar afla încă în Italia.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere”, a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au trimis pachete din Italia cu tirul, însă la Suceava a ajuns maşina goală.
 Vizualizări articol: 4274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Au trimis pachete din Italia cu tirul, însă la Suceava a ajuns maşina goală5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei