Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 131 (5338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Proiectul “Pop Up Cinema” i-a adus pe fălticeneni la film

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Piaţa “Nada Florilor” din municipiul Fălticeni s-a desfăşurat primul eveniment cinematografic în aer liber din istoria urbei de pe Şomuz.

Prin proiectul “Pop Up Cinema”, Orange România a adus în zilele de 7 şi 8 iunie două filme, “Uimitorul Om – Păianjen” şi “Eroi de sacrificiu 2”, dar şi un balon cu aer cald care a efectuat sâmbătă peste 100 de ridicări pentru cei care au avut curajul să admire o parte din oraş de la înălţime. În zona cinematografului în aer liber, toţi cei care au dorit au putut testa cele mai noi tablete şi telefoane mobile, atracţia fiind noul Samsung Galaxy S4.

Deşi vineri ploaia a căzut peste Fălticeni chiar înainte de începerea filmului, peste trei sute de spectatori, în special tineri şi copii, au stat sub umbrele pentru a urmări filmul “Uimitorul Om-Păianjen”, o producţie cinematografică 2012, cu Andrew Garfield în rolul principal şi care prin puterile sale speciale devine un erou, Spider-Man, dar care, în acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone).  Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Producţia 2012 “Eroi de sacrificiu 2”, care reuneşte, într-o distribuţie de excepţie, cele mai mari staruri ale filmului de acţiune şi aventură, a adunat sâmbătă în piaţa centrală a oraşului peste 1.000 de spectatori, dornici să îi revadă pe  Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, legenda artelor marţiale Chuck Norris,  Jean Claude Van Damme, Scott Adkins, dar şi actriţa chinezoaică Yu Nan, prima femeie din trupa "eroilor de sacrificiu".

În paralel cu proiectul “Pop Up Cinema”, Orange România şi Asociaţia Fălticeni Cultural au demarat ieri proiectul ecologic “Iubesc Fălticeniul curat”. Acţiuni ecologice vor fi organizate săptămânal cu sprijinul tuturor celor care îmbrăţişează scopul acestui proiect. Peste 100 de elevi de la şcolile din Fălticeni au participat ieri dimineaţă la o acţiune de conştientizare în rândul publicului larg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul “Pop Up Cinema” i-a adus pe fălticeneni la film.
 Vizualizări articol: 947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proiectul “Pop Up Cinema” i-a adus pe fălticeneni la film5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei