Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 131 (5338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mulţumiri încrucişate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai întâi Ferrer i-a mulţumit lui Tsonga că l-a scos pe Federer, în faţa căruia micuţul spaniol avea palmares groaznic, mai slab şi decât cel cu Nadal. Cât despre acesta din urmă, i-a mulţumit şi el lui Ferrer că l-a scos pe Tsonga, în faţa căruia maestrul zgurei nu s-ar fi simţit chiar confortabil. Iar acum, la finală, ar trebui să mulţumim noi, care ne putem face alt program, după cum bine se exprima cineva, anticipând victorii în minimum de seturi şi la masculin, şi la feminin. La fete a ieşit pronosticul, degeaba Şarapova a făcut eforturi considerabile, limitând inclusiv acele duble greşeli enervante (chiar dacă şi acum a fost loc de două în acelaşi game...). Dacă nici finala băieţilor nu va fi avut istoric, asta o veţi şti dumneavoastră.

Să ne întoarcem, aşadar, la certitudini, adică la semifinala Djokovic-Nadal. Dintru început, vă spun că nu mi s-a părut o partidă memorabilă, chiar dacă a fost împinsă în setul decisiv. Practic, doar două seturi au fost cu adevărat echilibrate din cele cinci. Perioadele de dominaţie au fost împărţite aproape democratic, de aceea n-am avut parte de multe momente în care Nole şi Rafa să fie la cel mai bun nivel, SIMULTAN. Suspansul din setul decisiv a salvat meciul, ba chiar a oferit o fază antologică pe care o vom duce cu noi de acum încolo. Este mingea la care, zic eu, Djokovic a pierdut tot. Da, sunt convins mulţi dintre dumneavoastră au ghicit, este vorba despre prăbuşirea sa în fileu. S-a repezit cu prea multă sete într-un smash care, după spusele sale la conferinţa de presă, ar fi fost punctul său în 99,99% dintre situaţii! Ar fi însemnat minge de 5-3 pentru el... Ulterior, sârbul a mai primit o confirmare că meciul e dus. A pus o scurtă aproape perfectă, Nadal a ajuns, dar a restituit pe tavă. De acolo se putea face punct clasic, însă Nole a vrut să îl facă în felul său. Ca să-i arate cine-i şeful, l-a lobat pe Rafa! Numai că acesta a ajuns din nou şi a decis să-i răspundă tot în manieră de şef. De obicei, la astfel de mingi spaniolul nu trimite ca Federer, printre picioare, el încearcă să joace „serios”, însă, provocat fiind, de data asta a vrut să contribuie la spectacol. Nu i-a ieşit passing, mingea s-a dus pentru smash-ul lui Djokovic, dar, pentru că trebuia să fie ziua lui Nadal până la sfârşit, smash-ul liderului ATP s-a oprit în plasă. Aşa că, măcar pentru un an, şeful pe zgură nu se schimbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţumiri încrucişate.
 Vizualizări articol: 1101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mulţumiri încrucişate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei