Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 122 (5329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie de moment

Comanda IPJ Suceava, preluată de comisarul-şef Viorel Onea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava va fi condus în următoarele două săptămâni de comisarul-şef Viorel Onea. Acesta a preluat conducerea instituţiei începând de ieri, după ce comisarul-şef Marcian Colman a intrat în concediu de odihnă.

Ieri a expirat detaşarea de şase luni emisă de Inspectoratul General al Poliţiei din România pentru comisarul-şef Marcian Colman în funcţia de şef al IPJ Suceava.

Pentru că între timp nu a mai sosit o altă hârtie prin care să fie numit un alt şef, ori să-i fie prelungită detaşarea lui Marcian Colman, conducerea instituţiei va fi asigurată de comisarul-şef Viorel Onea.

Rămâne de văzut dacă Marcian Colman va reuşi să-şi convingă superiorii de la Bucureşti că trebuie şi poate să rămână în continuare la comanda IPJ Suceava, sau dacă se va decide că locul său trebuie luat de un alt ofiţer superior.

Apele la nivelul conducerii IPJ Suceava au fost destul de agitate în ultimele luni, iar cireaşa de pe tort a fost la începutul lunii februarie. Atunci, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost anunţat că detaşarea sa la conducerea IPJ Călăraşi a încetat şi se va întoarce la Suceava.

În acest timp, Marcian Colman îşi făcea bagajele şi îşi lua adio de la subalterni, pregătindu-se să plece acasă, la Bucureşti.

Minunea a durat doar o zi, pentru că totul s-a răsturnat cu 180 de grade, iar cei doi ofiţeri au rămas la structurile pe care le conduceau înainte de tot balamucul, Todiruţ la Călăraşi, şi Colman la Suceava.

Şefia Poliţiei Judeţene reprezintă o miză foarte mare, iar interesul în jurul numirii noului inspector-şef este imens. Nici politicienii nu sunt dezinteresaţi de acest subiect, iar un rol important în privinţa numelui viitorului şef al IPJ Suceava îl vor avea şi politicienii aflaţi la putere în acest moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comanda IPJ Suceava, preluată de comisarul-şef Viorel Onea.
 Vizualizări articol: 3375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Comanda IPJ Suceava, preluată de comisarul-şef Viorel Onea3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei