Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vacanţă cu bani puţini

Sezonul de tabere pentru elevi începe din iunie, cu sejururi complete la 360-560 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava a anunţat oferta de tabere pentru elevi în vara anului 2013, copiii şi cadrele didactice putând opta între sejururi pe litoral, la Eforie Sud, şi în alte 40 de centre de agrement din ţară.

În ceea ce priveşte principala atracţie a verii, Marea Neagră, sunt disponibile locuri la Tabăra Briza Mării din Eforie Sud. Cazarea va fi asigurată în două vile, cu acces la o piscină amenajată în aer liber. Oferta de sejururi pentru elevi şi cadre didactice începe din data de 26 iunie şi continuă până pe 10 septembrie. Pentru şapte zile de tabără la mare, cu trei mese asigurate pe zi, preţurile variază între 410 şi 540 de lei, în funcţie de perioada de sejur. Separat trebuie achitat doar transportul, care se efectuează cu trenul.

În funcţie de solicitări, Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava oferă sejururi şi în alte 40 de centre de agrement din ţară. Sunt incluse staţiuni din cele mai multe zone ale ţării, iar preţul pentru un sejur de şase zile este cuprins între 360 şi 432 de lei, tot cu cazarea şi masa incluse.

Oferta mai cuprinde şi o tabără de limba engleză, Valea Budului - Bacău, unde preţul unui sejur este de 560 de lei. Această tabără este singura de tradiţie din ţară în cunoaşterea şi aprofundarea limbii engleze, cu participarea unor studenţi din Marea Britanie, iar participanţilor li se oferă excursii, drumeţii, jocuri distractive şi activităţi sportive.

Persoanele interesate de detalii suplimentare sunt invitate la sediile Direcţiei pentru Sport şi Tineret, în incinta Inspectoratului Şcolar Judeţean, pe strada Calea Unirii numărul 15, şi în spatele stadionului Areni.

Informaţii mai pot fi obţinute la numerele de telefon 0230 213 223 şi 0746 224 433, persoană de contact prof. Cristi Bărculescu.

Organizatorii au mai precizat că în cazul profesorilor care adună o grupă de minimum zece plătitori pentru oferta de pe litoral masa, cazarea şi transportul sunt gratuite, iar un copil al cadrului didactic poate beneficia de o reducere de 50% din preţul unui bilet.

Toate taberele din ofertă au fost verificate şi avizate de Ministerul Tineretului şi Sportului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sezonul de tabere pentru elevi începe din iunie, cu sejururi complete la 360-560 de lei.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sezonul de tabere pentru elevi începe din iunie, cu sejururi complete la 360-560 de lei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei