Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contestaţie

Licitaţia pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni a fost contestată

Duminică, 26 Mai 2013 (19:22:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Licitaţia pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Fălticeni a fost contestată, a informat primarul Cătălin Coman. Câştigătoare a fost declarată firma nemțeană ”3T” însă  consorţiul compus din firmele TMUCB Bucureşti şi Conbucovina Suceava a depus contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.Primarul a declarat că această situaţie încurcă socotelile administraţiei fălticenene întrucât de realizarea investiţiei depinde și asfaltarea străzilor afectate de lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare. “Cu cât demarăm mai târziu lucrările la apă şi canalizare cu atât întârzie şi lucrările de reabilitare a străzilor respective. Noi vrem să asfaltăm cât mai repede strada Sucevei spre exemplu cea mai importată arteră de circulaţie însă în aceste condiţii ne vedem nevoiţi să mai amânăm această lucrare », a spus primarul de Fălticeni. La licitaţia pentru proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni s-au înscris opt firme din ţară şi străinătate. Investiţia care se realizează cu fonduri europene atrase prin Programul Operaţional Sectorial- Mediu este estimată la aproape 40 de milioane de lei. Proiectul prevede refacerea reţelelor de alimentare cu apă pe o lungime de 10 kilometri, extinderea conductelor cu 16 kilometri şi reabilitarea instalaţiilor hidraulice aferente rezervoarelor de la Tîmpeşti, Pietrari şi Oprişeni. Proiectul mai prevede reabilitarea reţelei de canalizare pe doi kilometri, extinderea acesteia cu 23 de kilometri, şi construirea a cinci staţii noi de pompare a apei uzate.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţia pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni a fost contestată.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Licitaţia pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni a fost contestată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si alte exemple de licitatii Scoala Dolhesti trimis de
(26 mai 2013, 15:05:56
Acum cateva zile a avut loc la Scoala Dolhesti Mari director d.na Ilie Maria o licitatie cu dedicatie-anuntata initial pentru achizitia de asteriala in vederea inlocuiri acoperisului agenti economici sau trezit ca pe linga aceasta achizitie a fost organizata o alta licitatie si pentru constructie dedicata domnului Dumitru Dumitru lider PSD din Preutesti,lucru care s-a aflat dupa trei zile de la licitatie(asa zisa licitatie )pentru ca nu a fost publicata nicaieri,ba mai mult licitatia de cherestea a fost desemnata initial unei firme din Falticeni iar dupa ce doamna director prin sotul acesteia a vizitat firma de pe locul doi a dat acesteia castig de cauza,motivul aceasta va livra cherestea calitataea I la pretul de 350 lei?oare va fi asa cand la directia silvica busteanul se liciteaza de pe picior cu 230 -250 lei sau cand pe piata aceasta cherestea se vinde cu 500 lei metrul cub,dar cum spuneam spaga bate corectitudinea.Intrebarea este se va sesiza parchetul,se va sesiza inspectoratul,se va sesiza Ordonatorul principal Primaria Dolhesti sau se lasa moarta-atat de mare este foamea sa se faca licitatii trucate pe fata?
2.   Ca sa fiti corecta doamna ILIE director Scoala trimis de
(26 mai 2013, 15:13:45
Daca studiati legislatia in vigoare achizitiile publice se fac astfel prin licitatie cu publicare pe seap sau prin achizitie directa dar utilizand catalogul de produse si servicii ale e-licitatie pentru ca sunteti o institutie publica si nu un privat.
Dumneavoastra puteati cauta oferta de cherestea publicata pe e-licitatie si gaseati si cu 300 lei acolo faceati o solicitate de oferta si atunci desemnati un castigator,mai mult lucrarile de constructii se fac publice into perioada de timp,nu se afiseaza doar castigatorul la panoul institutiei dupa ce a trecut si perioada de contestatii dar cum dedicatiile cu spaga iau ochi in ziua de azi iar sotul dumneavoastra le are cu papagalul mult succes numai ca veti avea supriza unui control drastic asupra tuturor achizitiilor facte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei