Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cine pierde. Şi ce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Şirul de întâmplări din săptămâna care tocmai dă să se încheie cu siguranţă că va lăsa urme. Însăşi chestia asta neverosimilă, anume că s-a dus la pârnaie cine nu se aştepta şi că au rămas în libertate cei 8 care aveau pârnaia ca şi adjudecată, nu se poate să nu-i fi marcat pe toţi cei 9. Fiindcă fiecare a primit exact ce nu se aştepta. Pe lângă ei, încă alţii se pot considera fie victime colaterale, fie beneficiari ai situaţiei. Plus unul, Reghecampf, al cărui statut este de o ambiguitate năucitoare: el este, pe de o parte, liber să-şi facă lotul aşa cum crede de cuviinţă, dar naiba crede că domnu' Gigi n-o să-l facă el, de la vorbitor. Mai mult, probabil că Reghe s-ar haiduci prin Germania (fie şi-n liga a 3-a, de unde se aude că ar avea o ofertă), numai că probabil ideea cretină că nu poţi „să-l laşi la necaz” pe ăla care ţi-a dar de lucru n-o să-l lase să facă ceea ce trebuie. Fiindcă, oricum am privi lucrurile, parcă tot mai normal pare a fi să antrenezi în liga a 3-a nemţească pe vreo 600.000 de euro pe an, decât în Champions' League pe numai 200.000! Cum vi se pare: Reghe e mai mult câştigător sau mai mult păgubaş? Nici M.M. Stoica nu cred că înţelege prea bine pe unde se află: de unde se pregăteşte deja să câştige câteva zile de libertate (plus vitamine!) pe lună lucrând în serele de roşii ale stăpânului, iată-l acum pus în neaşteptata postură de a conduce („cu puteri depline”, citat din Stăpânu'!) toată şandramaua. Vorba-i: e Memele în stare de aşa ceva? Va putea el înlocui în vocabular permanentul „Să trăiţi, şefu', am înţeles!” cu ordinele scurte şi precise? Chestia cea mai tare se petrece însă nu la club, la Steaua, ci la televiziunile obişnuite să-l aducă pe pârnăiaş pe toată sticla, la orice oră din zi sau din noapte. Cui îi va mai trage limbi neobosite redacţia sport a PRO TV? Şi pe cine va mai pupa... acolo, ore la rând, Horia Ivanovici? Zău că băiatul ăsta va avea de pierdut mai mult decât toţi. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine pierde. Şi ce.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cine pierde. Şi ce5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sange trimis de
(25 mai 2013, 12:14:46
am vazut foarte multi oameni insetati sa curga sange si sa mearga la puscarie aproape toata lumea, binenteles, of course! cu exceptia persoanei respective; nu cred ca e ok sa ne bucuram de necazul lui Gigi, e adevarat ca era omniprezent pe aproape toate canalele de sport; cui nu-i placea putea sa achimbe canalul, pur si simplu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei