Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Prafuri periculoase

Flagrant la tranzacţii de heroină într-o benzinărie şi la recepţia unui hotel din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Tranzacţia în noapte a aproximativ 70 de grame de heroină într-o benzinărie din municipiul Suceava a fost stricată de ofiţerii antidrog, care au organizat un flagrant şi le-au stricat planurile traficanţilor.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, după ce, cu câteva ore înainte, cadrele Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava au prins un alt tânăr la recepţia unui hotel din Suceava, încercând să vândă alte câteva zeci de grame de heroină.

 

Heroină în amestec cu cofeină, la recepția unui hotel

Potrivit unui comunicat al structurilor de combatere a crimei organizate, cinci tineri sunt cercetați în acest caz, unul din municipiul Suceava şi alți patru din județul Botoșani.

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, ofițerii antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, au surprins în flagrant, la recepţia unui hotel, un tânăr care avea asupra sa, în vederea comercializării, aproximativ 50 de grame de substanță sub formă de pulbere de culoare maronie, care prezenta suspiciuni a fi heroină. 

Tânărul respectiv se numeşte Bogdan Ostrovan, are 26 de ani, este din municipiul Suceava, iar substanţa găsită asupra sa a fost trimisă la un laborator de analize şi profil al drogurilor din cadrul BCCO Iaşi, rezultatul fiind acela că era heroină în amestec cu cofeină.

 

Au vândut 70 de grame de heroină unui ofiţer sub acoperire

În urma mărturisirilor tânărului prins, ofiţerii antidrog au mai pus la cale un flagrant, în noapte, în jurul orei 3:00, la o benzinărie de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni.

De data aceasta au fost depistaţi alţi patru tineri, Costel Murariu, de 25 de ani, Răzvan Tucă (23 de ani), Petrică Ciucalău (21 de ani) şi Constantin Cazacu (20 de ani), toţi din oraşul Săveni, judeţul Botoşani. Respectivii, susţin sursele noastre, au vândut unui ofiţer sub acoperire aproximativ 70 de grame de heroină, pe care au procurat-o din Franţa, atât pentru consum propriu, cât şi pentru vânzare.

Se pare că pe aceeași filieră a venit şi heroina care a fost găsită cu câteva ore înainte asupra tânărului din Suceava.

Ieri după-amiază, procurorii DIICOT Suceava au emis ordonanţe de reţinere pe numele a patru dintre suspecţi (Ostrovan, Murariu, Tucă şi Cazacu), urmând a fi duşi în faţa instanţelor cu propunere de arestare preventivă.

„Activitățile de cercetare penală continuă, urmând a se dispune măsuri preventive în consecință, pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor făptuitorilor”, se precizează în comunicatul anchetatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrant la tranzacţii de heroină într-o benzinărie şi la recepţia unui hotel din Suceava.
 Vizualizări articol: 7527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 11 voturi
Flagrant la tranzacţii de heroină într-o benzinărie şi la recepţia unui hotel din Suceava4.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legea prea blanda trimis de
(25 mai 2013, 13:23:53
trebuie schimbata legea pt acesti traficanti care ninoroceste tineretul acestei tari propun pedeapsa capitala asa cum ieste an china sa mai vedem atunci cine mai are curaj sa vanda droguri
2.   Coment trimis de
(26 mai 2013, 01:54:28
Bai prostule! Mai treci pe la scoala si invata sa scrii apoi poti sa iti dai si tu cu parerea!
Lasa propunerile monseur "ieste"! gtm de orfan!
2.1  RE: Coment trimis de
(26 mai 2013, 09:03:20
Nu e prost. E doar analfabet. Omul are doar intentii bune.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei