Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Produse premium

Marelvi, care distribuie brandul Liebherr în România, vizează dublarea volumului de vânzări ale acestor produse premium

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Marelvi, unul dintre cei mai importanţi distribuitori independenţi de electrocasnice din România, își propune să depășească până la finele anului o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de euro, după ce, în primele luni ale acestui an, au avut un rulaj similar cu cel din primele şase luni ale anului trecut.

Aproximativ 40% din cifra de afaceri a Marelvi este reprezentată de vânzările de aparate frigorifice. Pe acest segment, Marelvi reprezintă din anul 2008 divizia de produse electrocasnice Liebherr pe piaţa locală. În prezent, brandul premium Liebherr deține peste 25% din piața electrocasnicelor frigorifice premium din România și este cel mai important brand din portofoliul companiei.

 

Peste 10.000 de aparate produse zilnic în fabricile Liebherr

Cu o cifră de afaceri de peste 9 miliarde de euro în 2012, Grupul Liebherr include astăzi 100 de companii din întreaga lume și este unul dintre cei mai importanți jucători în industria electrocasnicelor la nivel internațional, în acest domeniu producând exclusiv aparatură frigorifică.

Datorită acestei specializări dezvoltate pe parcursul a peste 50 de ani în fabrica din Germania, Liebherr a ajuns să fie recunoscut ca expert pe acest segment. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.

Directorul executiv al Marelvi, Marian Burlan, spune că românii sunt tot mai interesaţi de achiziţionarea de produse electrocasnice premium, de calitate:

„În general, nevoia clienților de îmbunătățire a confortului personal a depășit reticența în a cheltui anumite sume de bani. Până la finalul acestui an, vizăm vânzarea unui număr de produse Liebherr cu mult superior față de anii anteriori, iar pentru următorii trei ani vizăm dublarea volumului de vânzări pentru acest brand. Dorim pentru acest semestru o creștere a vânzărilor cu 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar în acest moment deja avem rezultate care să ne îndreptățească aceste așteptări”.

 

Cele mai mari vânzări, estimate pentru lunile iulie şi august

Brandul Liebherr comercializează în România o gamă de produse specializate în răcire, incluzând frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lăzi frigorifice și vitrine pentru păstrarea și temperarea vinurilor și trabucurilor, cu dispozitiv de control al temperaturii și umidității, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.

”Estimăm că lunile iulie şi august vor aduce o creştere de cel puțin 10% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, una dintre motivații fiind faptul că, în general, vârfurile de vânzare apar în perioadele călduroase ale anului. Atunci consumatorii români se lovesc de faptul că anumite frigidere nu mai fac față sau pur și simplu se evidențiază mai mult nevoia sau dorința de a achiziționa un frigider nou”, a completat Marian Burlan.

 

Cel mai eficient aparat frigorific la nivel mondial, disponibil în România

Tocmai pentru a răspunde cererii de aparate specializate în răcire, în această primăvară, Marelvi a lansat pe piața românească un nou produs, situat în clasa de eficiență energetică A+++ (-20%) și considerat cel mai eficient aparat frigorific la nivel mondial.

Noul produs combină eficiența cu alte beneficii în utilizare, precum tehnologia BioFresh, ce triplează în medie durata prospețimii alimentelor, față de tehnologia obișnuită. Noul produs CBP(esf) 4043 a fost deja premiat cu prestigioasa distincție PlusX Award.

 

Marelvi, o companie extinsă la nivel naţional

Compania Marelvi, deţinută de omul de afaceri sucevean Dumitru Mihalescul, a fost fondată în 1995 și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanţi distribuitori independenţi din România, având o cifră de afaceri anuală estimată la 38 de milioane de euro în 2012. Marelvi deţine în prezent patru depozite regionale în Rădăuţi, Bucureşti, Deva, Cluj, cu peste 100 de angajaţi, organizaţi pe departamente specifice. Marelvi administrează patru branduri proprii – Liebherr, DeDietrich, Fagor, Serreno, în cadrul unui portofoliu de 40 de branduri în gama comercializată.

Compania acoperă întreg teritoriul ţării, aprovizionează 400 de magazine independente și deține parteneriate cu Flanco, Dedeman, Cora şi Auchan, eMAG, Baumax, Real sau Penny Market, dar şi cu producători de mobilă specializaţi în domeniul produselor încorporabile, respectiv Romvitrine, Rovere, Mobili, Kuxa, Hof Interiors, Inova și alții.

Începând din aprilie 2008, Marelvi a devenit compania care importă şi distribuie produsele frigorifice Liebherr pe piaţa românească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marelvi, care distribuie brandul Liebherr în România, vizează dublarea volumului de vânzări ale acestor produse premium.
 Vizualizări articol: 2395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Marelvi, care distribuie brandul Liebherr în România, vizează dublarea volumului de vânzări ale acestor produse premium3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei