Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 117 (5324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preluare de ştafetă

Conducerea ITRSV Suceava a fost preluată de Daniel Constantin Coroamă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, care răspunde de pădurile din cinci judeţe – Suceava, Bacău, Neamţ, Botoşani şi Iaşi, are, începând de săptămâna aceasta, o nouă conducere.

Daniel Constantin Coroamă, funcţionar public în cadrul instituţiei timp de opt ani, a preluat conducerea ITRSV ca urmare a demisiei fostului inspector-şef, Costel Girigan, care ocupa această funcţie din aprilie 2005.

Daniel Coroamă a fost numit în funcţie prin ordinul ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice, nr. 1266, din data de 20 mai 2013, urmând să fie învestit în funcţie în scurt timp, de către prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

“Vreau să continui lucrurile bune începute în instituţie, iar dacă pe parcurs vor fi constatate anumite probleme, vor fi imediat remediate. Pentru mine este importantă menţinerea relaţiilor de colaborare cu celelalte instituţii, principalul scop fiind protejarea pădurilor”, a declarat noul inspector şef al ITRSV.

Daniel Coroamă este inginer silvic, din promoţia 2000, iar din 2000 până în 2004, când a devenit angajat al ITRSV Suceava, a lucrat în sistem privat. Noul şef al instituţiei a fost responsabil pe probleme de Fond Forestier şi nu este membru al nici unui partid, fiind funcţionar public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea ITRSV Suceava a fost preluată de Daniel Constantin Coroamă.
 Vizualizări articol: 3858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Conducerea ITRSV Suceava a fost preluată de Daniel Constantin Coroamă2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curatenie de sus an jos trimis de
(24 mai 2013, 18:13:15
foarte bine domnilor pestele de la cap se strica daca ati schimbat capu sper sa schimbati si coada pe domnu goicea de la jvps care braconeaza de 20 de ani anpreuna cu locotenentul lui vasile amariuchi sofer si paznic de vanatoare si braconier pe toate fondurile de vanatoare din judet. verificati putin actele la jvps sa vedeti ca de cate ori au fost prinsi de politie an extra sezon domnu director a venit retroactiv cu autorizatie de vanatoare cica capra avea picioru rupt ursu era turbat iar cerbu era mancat de urs . tot prin asfel de tertipuri lau scos si pe fux alberto laurentiu acum 2 luni cand a fost depistat la campu lung moldovenesc de politia rutiera cu trofeu de urs si cap de cerb an masina fara nici o autorizatie de vanatoare si a venit retroactiv cu acte pe carne de urs de la domnu goicea dosarul e pe rol la judecatoria campulung se poate verifica . nu mai spunem de vanatori din judet care fara 1000 euro la domn director nu ies vanatori an veci vorba lu domnu goicea cand te duci sai dai bani ; nu puteti voi da cat pot ieu lua ; toata lumea stie si nu face nimeni nimic , deocamdata !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei