Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 117 (5324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

În Suceava, la Endermo Clinic

Aparatura revoluţionară care te întinereşte şi elimină grăsimile profunde rezistente la dietă şi la sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În dotarea clinicii Endermo Clinic de pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava se află cel mai recent model al tehnicii LPG, 100% naturală, noninvazivă. Este vorba despre LPG Cellu M6 Endermolab, care înlocuieşte cu aceleaşi rezultate spectaculoase chirurgia estetică.

Aparatura revoluţionară poate fi folosită atât de femei, cât şi de bărbaţi, pentru corp (slăbire – lipomassage), dar şi pentru faţă (liftmassage).

Practic, explică specialiştii clinicii, slăbeşti exact în zonele în care doreşti, iar la nivelul feţei reface densitatea pielii şi remodelează conturul feţei pentru un efect antiîmbătrânire, fără a se interveni chirurgical şi fără durere. 

George Morari, kinetoterapeutul Endermo Clinic, arată că aparatura revoluţionară are rezultate spectaculoase, durabile, garantate şi vizibile în timp cât mai scurt.

E ca un masaj manual, însă mult mai intens, mai eficient. Faţă de vechiul model, KeyModule, Cellu M6 are un nou cap de masaj, „Ergodrive”, care „prinde” de două ori mai mult ţesut adipos şi tratează de două ori mai rapid, fiind ideal pentru îndepărtarea „volumelor mari”.

 

Cum decurge o şedinţă la LPG Cellu M6

După stabilirea obiectivelor, clientul spune ce anume doreşte să îmbunătăţească la corpul său, iar specialiştii Endermo Clinic dezvoltă schema de tratament personalizată şi se încep şedinţele.

„Îmbraci costul LPG, marcăm zonele pe care doreşti să le îmbunătăţeşti şi aplicăm tratamentul asupra lor. În timpul tratamentului, clientul va realiza diferite mişcări pentru a contracta zonele lucrate, având ca rol evidenţierea surplusului de grăsime. Aceste mişcări fac parte din tratament, aparţin curentului Endermo Gym, curent creat pentru a obţine rezultate cât mai eficiente. La finalul tratamentului, se aplică o cremă LPG exclusivă tratamentului, cu rolul de a accentua şi grăbi rezultatul final”, explică kinetoterapeutul George Morari.

 

Ce se întâmplă la nivelul corpului?

Specialiştii clinicii de pe strada Mărăşeşti arată că mecanismul unic de lipomasaj acţionează la suprafaţa ţesutului cutanat, inducând un răspuns biochimic.

Procesul biologic, numit mecanotransducţie, stimulează adipocitele, pentru a declanşa eliberarea grăsimilor localizate şi reducerea celulitei.

Tehnica elimină grăsimile profunde rezistente la dietă şi la sport.

Rezultatele ţintite: slăbire, sculptare, fermitate, netezire. Fără bisturiu, fără durere.

„Grăsimea profundă şi încăpăţânată este eliminată, iar silueta era remodelată, formele sunt resculptate. Celulita este netezită, iar pielea este catifelată, fermă, tonifiată”, sublinează kinetoterapeutul.

 

Liftmasajul, lifting nonchirurgical pentru modelarea feţei, a gâtului şi a decolteului 

Pe partea de tratament facial – endermolift, liftmasajul este primul procedeu non-invaziv care şi-a demonstrat în mod ştiinţific eficacitatea în modelarea feţei, a gâtului şi a decolteului şi vine în completarea unui eventual tratament chirurgical.

După vârsta de 25 de ani, arată esteticienii Endermo Clinic, celulele tinere (fibroblaste) îşi reduc producţia de colagen şi elastină. Pielea îşi pierde din densitate şi apar semnele îmbătrânirii, ridurile, pierderea ovalului feţei şi aspect tern.

„În timpul tratamentului, este stimulat în profunzime fibroblastul care determină sintetizarea de colagen şi elastină de foarte bună calitate, ţesutul conjunctiv se întinde, iar microcirculaţia este activată”, explică Daniela Popovici, manager Endermo Clinic.

Noile capete de tratamente pentru lifting stimulează mecanic, dar delicat ţesuturile feţei, ale gâtului şi ale decolteului, cu trei obiective principale: acţionează pentru reducerea ridurilor şi a liniilor fine, îmbunătăţeşte hidratarea şi drenajul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor, şi realizează un lifting nonchirurgical prin stimularea producerii pe cale naturală de colagen şi elastină.

„Pielea devine mai tânără, mai elastică, se ridică obrajii căzuţi prin tonifierea muşchilor faciali, se şterg liniile de expresie şi ridurile de pe frunte, din jurul ochilor şi buzelor, se decongestionează ţesutul din jurul ochilor şi se elimină pungile de sub ochi, grăsimea din zonele cu probleme – guşă, obraji, iar pielea îşi recapătă luminozitatea şi aspectul tânăr”, completează Daniela Popovici.

Kinetoterapeutul George Morari arată că, pe lângă efectele amintite, şedinţele de tratament cu LPG Cellu M6 diminuează şi stresul, constituind adevărate momente de relaxare.

În completarea tratamentului vin şi cremele de la LPG create special pentru atingerea obiectivelor dorite, fiind folosite atât la Endermo Clinic, cât şi de clienţi la domiciliu.

 

16 şedinţe = minus 5 centimetri în talie, 16% din grăsimea localizată pe abdomen, 5% din masa totală de grăsime. 100% eficacitate în arderea grăsimilor

Cât despre rezultatele mai sus amintite, explică specialiştii clinicii de pe strada Mărăşeşti, acestea sunt vizibile după câteva şedinţe de tratament. „După 10-12 şedinţe se pot observa chiar schimbări majore”, asigură kinetoterapeutul Endermo Clinic.

Şedinţele combinate la LPG Cellu M6 şi Huber Motion Lab, acesta din urmă o altă tehnologie revoluţionară din dotarea clinicii, o adevărată sală de forţă, fitness şi gimnastică, au efecte de-a dreptul spectaculoase: scazi în greutate şi creşti masa musculară.

Folosite împreună, Cellu M6 Endermolab şi Huber Motion Lab au rezultate spectaculoase. În 16 şedinţe, potrivit studiilor făcute, scad 5 centimetri în talie, se pierde 16% din grăsimea localizată pe abdomen, 5% din masa totală de grăsime şi rezultă 100% eficacitate în arderea grăsimilor.

Fotografiile prezentate arată evoluţia clienţilor Endermo Clinic înainte şi după folosirea LPG Cellu M6. Sunt fotografii 100% reale, din baza de date a clinicii de pe strada Mărăşeşti.

 

Preţuri

Preţul unei şedinţe la ultimul model al LPG – Cellu M6 - ajunge la 150 de lei, iar pentru un abonament de 12 şedinţe, oferta Endermo Clinic este de 1.500 de lei.

La Huber Motion Lab, preţul unei şedinţe este de 150 de lei, iar pentru 12 şedinţe, de 1.490 de lei.

 

Talon

Ai încercat LPG şi nu ai avut rezultate? Endermo Clinic te invită să experimentezi Cellu M6 Endermolab şi noi te lăsăm pe tine să ne spui dacă merită.

Vino cu acest cupon la Endermo Clinic şi beneficiezi de:

15% reducere - 12 şedinţe LPG

35% reducere – LPG + Huber Motion Lab, 12 şedinţe + 12 şedinţe

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparatura revoluţionară care te întinereşte şi elimină grăsimile profunde rezistente la dietă şi la sport.
 Vizualizări articol: 2308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Aparatura revoluţionară care te întinereşte şi elimină grăsimile profunde rezistente la dietă şi la sport1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reclama mincinoasa se pedepseste in SUA ! trimis de
(24 mai 2013, 13:01:13
Articolul este o reclama, ok, am inteles, dar de ce trebuie sa mintim? Chiar titlul este o mare minciuna. Grasimea nu este rezistenta nici la sport si nici la dieta!!! Cei care nu au reusit sa slabeasca prin cele doua metode se datoreaza faptului ca au tinut un regim prost si nu au facut sport (cat trebuie). Si ca sa va demonstrez afirmatia ganditi-va cati detinuti din lagarele naziste/comuniste au avut rezistenta grasimilor la dieta si sport? Niciunul singur macar!
2.   Chiar asa, face si ce nu face!? trimis de
(24 mai 2013, 14:47:02
Aceleasi metode de abureala cind apare ceva nou, pentru a sfida concurenta! Toate astea cu mereu acelasi scop: de a stoarce bani.

A nu se uita, ca participarea somitatilor, va creste vizibil valoarea interventiilor si cota lor de sensibilizare a publicului credul si snob!
2.1  RE: Chiar asa, face si ce nu face!? trimis de
(24 mai 2013, 15:25:13
Pai da, toti ciumpalacii si pitipoancele Sucevei vor da buzna la Endermo pe bani grei. N-ar transpira unul la sala sau pe stadion. Oare exista mai multe costume sa poata sta si la o barfa in timp ce slabesc sau doar unul singur ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei