Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol public

La 65 de ani, agăţa bărbaţi şi îi jefuia, după ce le dădea somnifere. Una dintre victime a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Poliţiştii au reuşit să o prindă pe femeia care, acum aproximativ două săptămâni, a ademenit într-o cameră de pensiune un bărbat pe care l-a cunoscut în staţia de autobuz de la Gara Burdujeni, păgubitul trezindu-se câteva ore mai târziu, singur în cameră, fără bani, verighetă şi telefonul mobil.

Suspecta, Maria Belei, are 65 de ani, s-a născut la Salcea şi figurează cu domiciliu la Păltinoasa.

Când au răsfoit cazierul sexagenarei, poliţiştii au descoperit că respectiva a mai comis  acelaşi gen de fapte şi în alte judeţe ale ţării. Maria Belei, povestesc anchetatorii, obişnuia să îşi racoleze victimele din anunţurile matrimoniale, le adormea cu tot felul de somnifere şi sedative, după care le lua toate bunurile de valoare şi dispărea.

Unul dintre bărbaţii care au căzut în plasa acestei femei era bolnav de inimă, iar din cauza sedativelor administrate de către inculpată a decedat.

Maria Belei a fost condamnată de mai multe ori la închisoare, fiind trimisă la penitenciar de şase ori pentru acest gen de tâlhărie. A fost condamnată de trei ori la pedepse de cel puţin zece ani de închisoare. Ultima oară, a fost eliberată din penitenciar în februarie 2010, după ce a fost condamnată la o pedeapsă de 12 ani de temniţă. A fost eliberată condiţionat cu un rest de pedeapsă de 2.231 de zile, însă femeia şi-a reluat, se pare, vechile îndeletniciri.

 

Cum şi-a agăţat ultima victimă

Pe 3 aprilie a.c., Maria Belei l-a cunoscut pe Liviu O., în vârstă de 52 de ani, din judeţul Sălaj, în zona Gării Burdujeni. Bărbatul lucra la o societate de construcţii din municipiul Suceava şi urma să plece în Germania.

Suspecta i-a spus că se numeşte „Mariana” şi i-a povestit că ea a venit de la Bucureşti la Suceava, deoarece trebuie să vândă o locuinţă prin notariat şi urmează să încaseze banii.

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon şi au hotărât să se reîntâlnească ulterior în cursul zilei, după ce fiecare îşi rezolva problemele pentru care a venit la Suceava.

 

L-a pus să bea patru comprimate de diazepam. Pentru răceală

Păgubitul şi femeia pe care a cunoscut-o în staţia de autobuz s-au reîntâlnit tot în acea zi, jurul orei 10.00 în autogara din centrul Sucevei. Fără prea multe discuţii, cei doi s-au decis să închirieze o cameră la o unitate de cazare din zonă şi s-au dus să se intereseze de preţuri. În jurul prânzului, s-au cazat în cele din urmă la o pensiune de pe strada Aurel Vlaicu.

La scurt timp, le-a povestit Liviu O. poliţiştilor, lui i s-a „rupt filmul”, în sensul că nu îşi mai aminteşte mare lucru, doar că a băut mai multe pastile pe care i le-a oferit partenera sa de ocazie, pastile care, i-ar fi spus „Mariana”, erau pentru tratarea răcelii. În realitate, erau patru comprimate de diazepam.

 

S-a trezit singur în cameră. „Mama dumneavoastră a plecat”, i s-a spus de la recepţie

Bărbatul s-a trezit abia în jurul orei 23.00, însă „Mariana” dispăruse. Era singur în camera de la pensiune.

Singur şi cu uşa încuiată pe dinafară. Şi-a dat seama imediat că îi lipsesc banii pe care îi avea la el (50 de euro şi 280 de lei), telefonul mobil, dar şi verigheta de pe deget.

Disperat, a început să bată în uşa închisă, fiind scos din cameră de administratorul pensiunii. Aceasta din urmă i-a povestit că femeia împreună cu care s-a cazat a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, rugându-l să o ducă până la autogară şi să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, despre care a afirmat că ar fi fiul ei, întrucât este foarte obosit.

Când şi-a dat seama că a fost jefuit, Liviu O. a sunat de pe un telefon de la pensiune la 112 şi a sesizat poliţia, povestind tot ce i s-a întâmplat. 

 

„Toţi erau nişte fraieri. Ca tine...”

Maria Belei a fost adusă ieri cu cătușe la mână la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Din maşina poliţiştilor, a fost scoasă o femeie îmbrăcată modest, cu mai mulţi dinţi lipsă şi revoltată tare pe ziariştii de la Monitorul care o filmau şi o fotografiau.

Pe drumul de la maşină la intrarea în clădirea Parchetelor, a avut loc un scurt dialog cu suspecta.

Ce le puneaţi în băutură? „Un rahat... să-l mănânci tu” - a fost primul răspuns al femei. Dar cum reuşeaţi să-i seduceţi? „Fraieri... ca tine”, a venit şi al doilea răspuns.

După audierile de la Parchet, Maria Belei a fost dusă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Joi după-amiază, suspecta a fost încarcerată preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

Din câte se pare, şi poliţişti din alte judeţe o căutau pe sexagenară, după ce ar fi „vrăjit” şi alţi bărbaţi.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 65 de ani, agăţa bărbaţi şi îi jefuia, după ce le dădea somnifere. Una dintre victime a murit.
 Vizualizări articol: 6679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 12 voturi
La 65 de ani, agăţa bărbaţi şi îi jefuia, după ce le dădea somnifere. Una dintre victime a murit4.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 apr 2013, 11:09:01
disperarea te face să faci ... nefăcute
chiar de feştila sex-appealului ţi-e ofilită de mult
vă miraţi că pe-o babă n-are cine-o f**e ?
( P.S.: oricum, individul are nevoie de-un "consult")happy
1.1  RE: * trimis de
(19 apr 2013, 11:11:35
Gândul de ieri ( ca un aerostat pictat pe retină )
Ce încă te-mpinge ’nainte ..să crezi în tine
Nu pare, de realitatea de azi, cont să ţină
Şi-ncet ( impersonal) pare să nu-ţi mai aparţină

Începi să simţi că lupţi în 2 moduri :
Să fii la masa bogaţilor, să NU fii în meniul lor
La masa lor nu poţi fi !! ( căci au alte coduri )
Dar.. ai vrea să fii La masă nu Pe masă, în viitor

Ierarhia nemeritului o vezi .. şi te afectează
Deja e o tradiţie a ruşinii şi-a omniprezentei corupţii
Nici gura n-ajută nici peniţa nu te promovează
Nu-i Apocalipsa ci Epoca Lipsa. Îs doar prostituţii

Cu preţul tot mai prohibitiv la mâncare
Vei ajunge să vezi plusuri în cimitir ( la pomeni )
Te vei uita chiorâş,printre dinţi, la cine moare
Să faci prestidigitaţie ( printre alţi suceveni )
***
Exagerez ? poate , sau.. poate NU, cine ştie ?!
Ştie doar cel strâns grav .. de sărăcie

2.   Wooow! trimis de
(19 apr 2013, 11:41:24
Ce bunăciune! Sexy, incitantă, ce tare e! Dacă ai norocul s-o întâlnești, și ești suficient de prost ca s-o agăți, vei avea cu siguranță o aventură de...vis!!!
3.   S-a degradat simtul estetic bucovinean trimis de
(19 apr 2013, 11:45:31
In lumea femeilor fatale gen Andeea Tonciu,Sanziana Buruiana,Nicoleta Luciu,Adriana Bahmutan,Catrinel Menghia,in Suceava se intampla anomalii.Barbatii nu sunt atrasi de femei tinere si frumoase ci de femei de 65 de ani.Maria Belei,aceasta afrodita locala,a reusit sa inebuneasca barbatii din Bucovina.Acest lucru constituie un mare semnal de alarma.Dupa ce ca Suceava l-a pierdut pe domnul Flutur la Consiliul judetean,a pierdut statutul de capitala de regiune,acum bucovinenii si-au pierdut simtul estetic.
4.   Mai mai hai trimis de
(19 apr 2013, 11:49:08
Doua prostituate stateau pe o banca, in parc.
- Draga, cum faci tu de ai bani pe criza asta?
- Draga, eu vin in parc si intru-n vorba cu pensionarii. Astia platesc mai putin, insa nu mai pot decat sa mangaie si sa pupe. Scap repede si pe criza asta sunt buni si 10 lei.
- Bravo, sa stii ca e o idee buna, am s-o practic si eu.
Dupa cateva zile se intalnesc din nou si fata noastra era suparata.
- Ce ai, fata?
- Am facut cum ai spus, m-a luat pensionaru’, m-a dus acasa si m-a rupt toata noaptea pe 10 lei.
- Vai, draga, am uitat un amanunt, intotdeauna uita-te la ciorapi! Daca-i are kaki, e pensionat de la armata si nu te baga, ca astia ies de la 50 de ani, iar dar daca ii are bleumarin e si mai rau, aviatorii ies la pensie la 45!!
4.1  RE: Mai mai hai trimis de
(19 apr 2013, 13:18:36
raducule cu exceptia de nuanta politica unde te puteai abtine cu flutur,e primu comentariu al tau unde vad ca nu esti chiar asa (???) cum sa-i zic mai elegant? Anyway ma abtin sa nu intru in polemica da pt. azi ai un like de la mine si te invit la un pahar cu apa.
5.   La munca cu ea.... trimis de
(19 apr 2013, 12:37:06
daca o ami tin puterile sa iasa la agatat, ar mai putea pune si osul la munca,ar trebui sa-i fie rusine daca la varsta asta ea umbla cu prostii de-astea, rusine ar trebui sa le fie si barbatilor ca se uita la toate paparudele.....
6.   Super trimis de
(19 apr 2013, 17:00:51
tipa asta e pe gustu lui laducu,de aia i-l maninca limba si pe ia fundu.
7.   Mare semnal de alarma trimis de
(19 apr 2013, 19:00:31
Faptul ca Afrodita Belei de 65 de ani a innebunit vasnicii barbati bucovineni e un mare semnal de alarma.Nu se poate ca aceasta zona istorica de mare importanta sa coboare standardele de frumusete si feminitate atat de jos.Drept urmare Consiliul Judetean a format un comitet de criza si a invitat pentru un sir de conferinte pe cei mai cunoscuti playboy ai tarii:Catalin Botezatu,Costi Marculescu,Liviu Varciu si binenteles celebrul bucovinean lover Petru Luhan(fostul iubit al taniei Budi).Acesti playboy vor conferentia in orase(biletul este 5 roni ca si taxa de iesire din spital)si in comune(aici merge si plata in natura:oua,gaini,carnati etc).Conferentiarii vor dezvolta imaginea femeii in pictura renascentista,profilul feminin in opera lui Shopenhauer precum si proportia de aur a corpului feminin 90 - 60 -90.La sfarsitul conferintelor se vor imparti chilotei tanga,sutiene si prezervative.Motto-ul conferintelor va fi:"Fiecare bucovinean e intampinat in prag de Marilyn Monroe ".
8.   Pt. radutati trimis de
(20 apr 2013, 08:52:29
Pe 3 aprilie a.c., Maria Belei l-a cunoscut pe Liviu O., în vârstă de 52 de ani, din judeţul Sălaj, în zona Gării Burdujeni

deci nu e bucovinean!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei