Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

“Urcuș spre Înviere”

Concert caritabil la Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Asociația “Salvează o inimă”, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România, Filiala Suceava, organizează marţi, 23 aprilie, la ora 17:00, la Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava, concertul caritabil “Urcuș spre Înviere”, susţinut de Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul”. Scopul evenimentului este de a se strânge cât mai multe fonduri pentru Albert Puşcaşu, un copil în vârstă de 4 ani şi 6 luni, care suferă de o formă gravă de epilepsie.

 

Albert nu vorbeşte, nu merge, nu râde şi nu plânge...

Organizatorii evenimentului încearcă să-l ajute pe Albert, dar şi pe părinţii lui, Daniel şi Simona Puşcaşu, din Suceava, a căror suferinţă este uneori greu de descris în cuvinte. Albert Puşcaşu suferă de sindrom Lennox, o formă rară şi severă de epilepsie, dar şi tetrapareză, retard neuropsihomotor sever, tetralogie fallot, esofagită de reflux, reflux gastro-esofagian, hemoragii digestive.

Din păcate, fiecare zi a devenit, pentru Albert, o adevărată luptă pentru viaţă. La 4 ani şi 6 luni, Albert nu vorbeşte, nu merge, nu râde şi nu plânge. „Îngrijirea unui copil special ca Albert presupune implicare maximă. El are nevoie de toată atenţia noastră, de dragoste şi siguranţă, dar, nu în ultimul rând, de resurse materiale. Povestea lui este una tristă, care sensibilizează pe oricine are un dram de omenie în suflet”, ne-au spus organizatorii.

 

Albert are nevoie de ajutor!

Albert are nevoie zilnic şi de terapie medicală. Organizatorii ne-au mai explicat că, aşa cum un copil sănătos merge la grădiniţă, aşa şi Albert trebuie să beneficieze de terapie medicală zilnic (kinetoterapie, hidroterapie, masaj medical, împachetări cu parafină, oxigenoterapie).

Cheltuielile sunt mari, aşa că orice ajutor acordat lui Albert şi familiei lui e binevenit. În plus, părinţii întâmpină greutăţi în a-i face rost lui Albert de Gaviscon infant, un pansament gastric care-l ajută în vindecarea rănii pe esofag, cauzată de esofagita de reflux, pentru care Albert a fost operat în iulie 2012. Cu multă răbdare, cu şansă, dar şi cu ajutorul oamenilor buni, Albert va putea deveni, într-o zi, un copil cu o viaţă aproape normală. Cine vrea să-l ajute pe Albert poate dona bani pe numele lui, în contul BANCPOST: RO61BPOS34006322717RON02 - în lei, RO93BPOS34006322717EUR02 - în euro,

SWIFT BPOSROBU. Titular Puşcaşu Bogdan Daniel (tatăl lui Albert). Telefon: 0742 207 011 (mama - Pușcașu Simona), 0740 474 743 (tatăl – Pușcașu Daniel).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert caritabil la Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert caritabil la Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei