Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Un an şi trei luni de închisoare pentru un tânăr prins de două ori fără permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Dumbrăveni a fost condamnat definitiv şi irevocabil la o pedeapsă de un an şi trei luni de închisoare, după ce a adunat două dosare penale pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Inculpatul, Marius Alexandru Chiriac, fusese condamnat iniţial cu suspendare, iar magistraţii i-au stabilit un termen de încercare. Acest prim avertisment nu a fost suficient pentru tânăr, iar în cazul celui de-al doilea dosar penal, magistraţii nu au mai fost la fel de indulgenţi.

Astfel, în noiembrie 2011, Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Marius Alexandru Chiriac la cinci luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Fiind la prima faptă, magistraţii au decis suspendarea condiţionată a pedepsei, cu un termen de încercare de doi ani şi cinci luni de zile.

Marius Alexandru Chiriac a fost prins din nou în trafic, la volanul unei maşini, în iunie 2012. De această dată a comis două infracţiuni. Conducere fără permis, dar şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe tânăr la zece luni de închisoare pentru prima infracţiune şi opt luni de închisoare pentru a doua. Pedepsele au fost contopite, rezultând pedeapsa cea mai mare, zece luni de închisoare. Totodată, condamnarea anterioară, cinci luni de închisoare, a fost transformată în pedeapsă cu executare. Aşadar, a rezultat o pedeapsă de un an şi trei luni de închisoare. Sentinţa a fost dată pe 4 aprilie 2013, iar pe 16 aprilie a rămas definitivă şi irevocabilă.

În aceeaşi zi, Marius Alexandru Chiriac a fost ridicat de poliţişti de pe raza comunei Dumbrăveni şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un an şi trei luni de închisoare pentru un tânăr prins de două ori fără permis de conducere.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un an şi trei luni de închisoare pentru un tânăr prins de două ori fără permis de conducere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei