Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Ambasadorul Macedoniei a prezentat la Suceava oportunităţile de investiţii în această ţară

Vineri, 19 Aprilie 2013 (15:34:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ambasadorul Republicii Macedonia la Bucureşti, Excelenţa Sa dr. Pande Lazarevski, a s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu oficialităţile sucevene, la discuţii fiind prezent prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, şi directorul adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie, Lucian Gabriel Grigoriu. În cadrul discuţiilor, ambasadorul Macedoniei a ţinut să precizeze că se află pentru prima dată în România, şi intenţionează să viziteze fiecare judeţ, pentru a stabili legături pentru viitoare colaborări între cele două state.

Excelenţa Sa dr. Pande Lazarevski a ţinut să amintească de legăturile puternice şi similitudinile culturale existente între România şi Macedonia. La rândul său, prefectul Florin Sinescu a făcut o scurtă prezentare a judeţului Suceava, subliniind în mod special potenţialul turistic şi principalele oportunităţi de investiţii din judeţul nostru.

De asemenea, ambasadorul Republicii Macedonia în România a prezentat facilităţile investiţionale din ţara pe care o reprezintă, amintind în mod special de procedura rapidă de obţinere a autorizaţiilor de construire, la impozitul pe venit care este de 10% şi la facilităţile acordate potenţialilor investitori.

Trebuie spus că cele două părţi au identificat posibilitatea unei colaborări instituţionale bilaterale, prin organizarea unui forum economic regional care să faciliteze întâlniri între oamenii de afaceri din zonă şi investitori macedoneni.

„Am fost onoraţi de vizita Excelenţei Sale ambasadorul Macedoniei, aflat la prima sa vizită în România. Suntem foarte deschişi la oportunităţile pe care domnia sa ni le-a prezentat în cadul întâlnirii de astăzi şi sunt convins că vom putea stabili în viitorul apropiat domenii în care vom putea colabora. Am dori, ca dincolo de colaborarea administrativă, să găsim și eventuale oportunități care să creeze relații între zone din Macedonia și județul nostru“, a declarat Florin Sinescu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Macedoniei a prezentat la Suceava oportunităţile de investiţii în această ţară.
 Vizualizări articol: 1351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ambasadorul Macedoniei a prezentat la Suceava oportunităţile de investiţii în această ţară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei