Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economie

În judeţul Suceava a fost înfiinţat Patronatul Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mai mulţi oameni de afaceri din judeţele Suceava, Iaşi şi Botoşani au înfiinţat Patronatul Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est”, lansarea oficială a acestei organizaţii având loc ieri, la Gura Humorului, oraş în care această nouă asociaţie îşi are sediul. Noul patronat este condus de omul de afaceri Adrian Bădăluţă, grupul de iniţiativă fiind format din 14 agenţi economici.

Lansarea Patronatului Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est” a avut loc în prezenţa a numeroşi oameni de afaceri, primari, moderatorul evenimentului fiind Cornel Grosaru. La lansarea noului patronat au fost prezenţi şi primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, deputatul Alexandru Băişanu, senatorul Neculai Bereanu, subprefectul Constantin Harasim, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă, consilierul preşedintelui CJ Suceava, Doru Sârghe, toţi aceştia declarând că susţin mediul de afaceri şi că vor reprezenta un sprijin pentru Patronatul Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est”.

În discursul său, preşedintele acestui patronat, Adrian Bădăluţă, a ţinut să precizeze că înfiinţarea acestei organizaţii s-a făcut în urma discuţiilor cu membrii asociaţiei, plecând de la problemele economice, sociale, politice şi financiare cu care se confruntă fiecare dintre aceştia. „Din acest motiv avem onoarea ca printre invitaţii noştri să se numere politicieni, oameni de afaceri, directori, administratori, prieteni şi cunoştinţe, pentru a fi alături ideilor şi proiectelor pe care noi le avem. Iar obiectivul prioritar al patronatului este acela ca, în mod constructiv, să reprezinte întreaga colectivitate a angajatorilor din zona teritorială de Nord-Est, în dialogul social şi în domeniul afacerilor”, a spus Adrian Bădăluţă.

El a arătat că acest patronat a fost înfiinţat pentru organizarea de activităţi de susţinere şi apărare a intereselor membrilor în relaţiile cu autorităţile publice, cu sindicatele şi cu alte persoane juridice şi fizice, dar şi pentru impulsionarea procesului de dezvoltare a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.Adrian Bădăluţă a mai precizat că patronatul pe care îl conduce are ca scop şi atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea societăţilor care fac parte din asociaţie, precum şi acordarea de consultanţă pentru aceştia. El a declarat că Centrul de Dezvoltare Nord-Est va colabora şi cu sindicatele, alte patronate, Camere de Comerţ şi Industrie şi alte organizaţii profesionale, precum şi cu instituţiile publice, în vederea găsirii soluţiilor la problemele oamenilor de afaceri.

Preşedintele Patronatului Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est” a subliniat că această asociaţie susţine revizuirea Codului Fiscal şi a Codului Muncii, pentru a le adapta la necesităţile mediului de afaceri, în sensul reducerii fiscalităţii, simplificarea sistemului de impunere fiscală şi lărgirea bazei de impozitare, precum şi impunerea de măsuri fiscale care să stimuleze dezvoltarea mai rapidă a domeniilor economice de vârf. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În judeţul Suceava a fost înfiinţat Patronatul Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est”.
 Vizualizări articol: 2586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
În judeţul Suceava a fost înfiinţat Patronatul Teritorial „Centrul de Dezvoltare Nord-Est”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei