Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 88 (5295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Închis în celulă

Încă un agent de pază arestat pentru tentativă de omor, după ce a nenorocit în bătaie un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, agent la o firmă de pază şi protecţie, a fost arestat preventiv ieri după-amiază, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce, într-un bar de pe raza satului Neagra Şarului, l-a lovit în cap cu un scaun metalic de mari dimensiuni pe un alt tânăr, acesta din urmă ajungând în stare critică la Spitalul Judeţean Suceava.

Victima, Marius Ionuţ Dascălu, în vârstă de 30 de ani, din comuna Şaru Dornei, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, tânărul ajungând pe mâna medicilor suceveni cu capul zdrobit. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut cu dilacerare cerebrală.

În luna august a anului trecut, un alt agent de pază la o firmă suceveană a băgat în spital un tânăr, lovindu-l tot cu un scaun metalic de circa 20 de kilograme, într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Suceava.

Agentul respectiv, Ilie Paul Buruiană (39 de ani), din localitate, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor şi condamnat în urmă cu două luni de instanţa de fond la trei ani şi jumătate de închisoare.

 

Agentul de pază îşi sărbătorea în bar ziua de naştere

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, agresiunea de la Neagra Şarului s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4:30.

Inculpatul, Alexandru Iordache, din municipiul Vatra Dornei, îşi sărbătorea ziua de naştere, care avusese loc cu câteva zile înainte, alături de mai mulţi amici.

La un moment dat, în local au intrat Marius Ionuţ Dascălu şi fratele acestuia, Cristian Dascălu, de 26 de ani.

Fiind sub influența băuturilor alcoolice, spre dimineaţă, între cei doi fraţi şi tinerii de la masa agentului de pază a izbucnit un conflict care a degenerat într-un schimb de lovituri de ambele părţi.

La un moment dat, susţin anchetatorii, Alexandru Iordache a luat un scaun metalic de la bar şi l-a lovit cu putere în zona capului pe Marius Ionuţ Dascălu, tânărul căzând inconştient la pământ.

A fost preluat de o ambulanţă şi adus la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, fiind preluat direct de medicii neurochirurgi şi băgat în sala de operaţie.

Ieri, medicii erau optimişti în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului de 30 de ani, care era tot în comă, însă, susţineau specialiştii, starea sa se îmbunătăţise.

La spital, de data aceasta la Vatra Dornei, a ajuns şi fratele victimei, Cristian Dascălu, care a fost externat în aceeaşi seară, acesta suferind doar un traumatism cranio-cerebral minor.

Procurorii criminalişti i-au audiat pe toţi tinerii implicaţi în scandal, iar duminică seară l-au reţinut pe principalul suspect, Alexandru Iordache. Acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, sub acuzaţia de tentativă de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un agent de pază arestat pentru tentativă de omor, după ce a nenorocit în bătaie un tânăr.
 Vizualizări articol: 3618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Încă un agent de pază arestat pentru tentativă de omor, după ce a nenorocit în bătaie un tânăr4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt. dl. Sergiu Rusu: trimis de
(16 apr 2013, 15:50:56
Cred ca beizadeaua nu era agent de paza in momentul in care a comis agresiunea. Eu zic ca era doar un cetatean in acel moment. Agent de paza e atunci cand se afla in timpul programului de lucru. In rest - numai bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei