Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 88 (5295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Bărbatul din Vadu Moldovei victimă a exploziei de săptămâna trecută a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Bărbatul din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei, Adrian Măriuţă, în vârstă de 49 de ani, victimă a unui grav accident casnic, care s-a petrecut joia trecută, la locuinţa acestuia, a decedat duminică dimineaţă la o clinică din Bucureşti. În urma exploziei la o centrală termică au rănite trei persoane, proprietarul casei, logodnica acestuia şi o fetiţă în vârstă de 13 ani. Bărbatul a fost surprins în plin de suflul exploziei şi a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean, cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului, după care a fost trimis cu un elicopter la Bucureşti. Din păcate, mediciinu au putut să-l salveze.

 

Starea de sănătate a fetiţei cu arsuri s-a îmbunătăţit

O veste mai bună vine de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” Bucureşti, unde este internată minora în vârstă de 13 ani. Starea de sănătate a fetei s-a îmbunătăţit şi este posibil ca la sfârşitul acestei săptămâni să fie externată. La Spitalul Judeţean Suceava a rămas doar femeia în vârstă de 48 de ani, de profesie asistent maternal, în grija căreia se afla fetiţa de 13 ani. Minora este orfană de ambii părinţi. Din anul 2005, Vasilica B., încadrată în grad de handicap – deficienţă funcţională accentuată, se află în grija asistentului maternal profesionist Valentina Popa, în vârstă de 48 de ani, din Fălticeni. Adolescenta mai are cinci fraţi, ea fiind mezina familiei. O soră a victimei este internată la Aşezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, ceilalţi fraţi fiind majori şi ieşiţi din sistemul de protecţie. Cazul rămâne în atenţia Serviciului de Asistenţă Maternală.

 

Are nevoie de consiliere psihologică

Asistentul maternal Valentina Popa este internată în secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean Suceava. Pe patul de spital a aflat tragica veste despre decesul logodnicului. Purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că asistentul maternal va beneficia de consiliere psihologică.

„Având în vedere că asistentului maternal profesionist Valentina Popa, în vârstă de 48 de ani, din Fălticeni, urma să se căsătorească cu bărbatul din Vadu Moldovei, femeia este devastată de durere şi are nevoie de sprijin, de consiliere psihologică. Noi monitorizăm şi cazul fetiţei, care este în sistemul de protecţie a copilului”, a completat Nicoleta Daneliuc.

Valentina Popa este văduvă şi are doi copii: o fată studentă şi o alta căsătorită. Femeia  îşi dorea să-şi refacă viaţa alături de Adrian Măriuţă, în locuinţa căruia s-a petrecut joi explozia. Asistentul maternal a povestit că a făcut logodna la biserică şi că urmau să oficializeze relaţia şi la primărie. Bărbatul era şi el văduv şi avea doi copii majori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul din Vadu Moldovei victimă a exploziei de săptămâna trecută a decedat.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbatul din Vadu Moldovei victimă a exploziei de săptămâna trecută a decedat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei