Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surprize dulci

SC Mopan SA Suceava, oferte tentante de Ziua Femeii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cu prilejul zilei de 8 Martie - Ziua Femei, SC Mopan SA Suceava vine cu oferte dintre cele mai tentante. În toate magazinele Mopan se fac reduceri de 10% la produsele de cofetărie, pentru toate clientele Mopan, de ziua lor, de 8 Martie.

Mopan organizează şi o altă acţiune inedită de 8 Martie. Proaspetele mămici, dar şi viitoarele mămici internate la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava vor primi câte un tort din partea reprezentanţilor Mopan.

Surprizele dulci pentru mămici sunt pregătite în unul dintre cele două laboratoare de cofetărie Mopan, care funcţionează la Suceava şi Gura Humorului.

Sucevenii, şi nu numai, pot testa cu toată încrederea produsele Mopan, prăjituri de casă pentru diferite evenimente, torturi speciale şi prăjituri proaspete.

În orice magazin sau chioşc Mopan, sucevenii pot da comenzi pentru delicatesele dulci - marca Mopan.

 

Acţiuni umanitare cu tradiţie

Nu este prima dacă când SC Mopan SA Suceava organizează acţiuni cu tematică, acestea mai având loc de Ziua Internaţională a Copilului, de Crăciun, de Paşte. Una dintre cele mai emoţionante acţiuni iniţiate de Mopan Suceava alături de clienţii săi a avut loc anul trecut, cu prilejul Zilei Mondiale a Pâinii – „World Bread Day”, care s-a sărbătorit pe 16 octombrie.

Primii care s-au bucurat de o pâine caldă au fost bătrânii din centrele administrate de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, unde cei mai săraci primesc pâine trupească şi sufletească în momentele târzii şi triste ale vieţii.

Nici copiii din centre de plasament, adăposturi de noapte sau cămine de bătrâni nu au fost uitaţi de reprezentanţii Mopan. Societatea Mopan le-a donat pâine în repetate rânduri acestor oameni năpăstuiţi de soartă. Acţiunile umanitare iniţiate de Mopan Suceava nu sunt singulare. De-a lungul anilor, Mopan a participat şi la diverse evenimente culturale, acţiuni în şcoli, grădiniţe, unde societatea a făcut sponsorizări în produse de panificaţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Mopan SA Suceava, oferte tentante de Ziua Femeii.
 Vizualizări articol: 3241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
SC Mopan SA Suceava, oferte tentante de Ziua Femeii5.055

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei