Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patronul fugar

Proprietarul păcănelelor din Pătrăuţi şi-a luat aparatul şi a dispărut fără urmă, după ce un client şi-a cerut câştigul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un nou scandal în care sunt implicaţi proprietarii de păcănele a ajuns în atenţia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Suceava. Un tânăr din Pătrăuţi a crezut că a dat lovitura şi că s-a îmbogăţit peste noapte, însă avea să constate că fericirea i-a fost de scurt durată.

Extrem de revoltat că nu poate intra în posesia banilor, suceveanul a reclamat faptul că a câştigat 19.000 de lei la un aparat de joc dintr-un bar din localitate, însă administratorul localului nu doreşte să-i dea nici un sfanţ.

Pregătiţi să facă lumină în acest caz, comisarii CJPC Suceava s-au deplasat la Pătrăuţi, însă nu mică le-a fost mirarea când au constatat că aparatul de jocuri de noroc dispăruse din local, iar proprietarul păcănelelor a fugit fără urmă.

Potrivit lui Vasile Latiş, comisar-şef în cadrul CJPC Suceava, „administratorul firmei care răspundea de acele aparate nu e de găsit. Totodată, imediat ce a aflat de câştigul tânărului reclamant, se pare că proprietarul a ridicat aparatul din localul din Pătrăuţi, faptă care stârneşte numeroase semne de întrebare”.

Latiş a mai declarat că, potrivit procedurii, reprezentanţii departamentului de Metrologie din cadrul CJPC Suceava trebuiau să verifice primii aparatul de jocuri, să controleze sigiliile acestuia şi să acceseze memoria aparatului pentru a stabili dacă suma de 19.000 figurează drept câştig. Comisarii suceveni au primit sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie pentru a-l putea identifica cât mai repede pe proprietarul jocurilor cu pricina.

 

Firma funcţiona fără autorizaţie

În Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, firma Euro Techno Service, societatea care a amplasat păcănelele în barul pătrăuţean, figurează cu „întrerupere temporară de activitate, din data de 15 martie 2011, până la data 14 martie 2014”. Mai exact, societarea funcţiona fără autorizaţie.

„Avem imagini video, astfel că proprietarul aparatelor nu poate nega că a amplasat jocurile în localul din Pătrăuţi. Totodată, mai trebuie menţionat că administratorul barului se delimitează de acest scandal, dat fiind faptul că el asigura doar spaţiul pentru amplasarea acestor aparatelor”, a mai completat Latiş. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarul păcănelelor din Pătrăuţi şi-a luat aparatul şi a dispărut fără urmă, după ce un client şi-a cerut câştigul.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proprietarul păcănelelor din Pătrăuţi şi-a luat aparatul şi a dispărut fără urmă, după ce un client şi-a cerut câştigul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei