Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cu capul, nu cu piciorul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La Manchester, Real a intrat cu teamă. Iar cel mai înspăimântat de posibila ratare a calificării era chiar Ronaldo, omul de la care toţi fanii aşteptau golul care trebuia înscris pentru a anula avantajul cu care pornea Manchester. Ei bine, apăsat probabil de amintiri (dar şi de posibila revenire cândva ca jucător), Ronaldo a avut un început de meci catastrofal: părea turbat să arate că el e cel-mai-cel. Consecinţa? Pase aiurea, stopuri ratate, şuturi în păpuriş. Un joc mai haotic decât al fotbaliştilor de liga a III-a românească ajunşi întâmplător să joace pe un stadion adevărat. Slavă Domnului că s-a domolit treptat, redevenind aproape el însuşi. Mi-a fost cu adevărat frică nu când a pasat Varane la adversar, iar Ramos a finalizat în propria poartă, ci atunci când CR7, lansat exact cum îi place lui, a preluat impecabil dar s-a temut să şuteze. După pauză, lucrurile s-au aşezat, Real abordând lucid şi hotărât partea a doua. Surprinzătoarea introducere a lui Modrici a fost sclipirea de geniu a lui Mourinho, spre deosebire de alcătuirea total neinspirată a echipei comisă de Sir Alex. Victoria Real-ului a fost, alaltăieri, în primul rând a lui Mourinho. Dincolo de reuşitele cu piciorul ale celor din teren, meciul s-a câştigat cu capul. Al lui „The Special One”. Ar fi câştigat Real şi dacă Manchester juca în 11 tot meciul? Ca fan devotat, zic că da. Ca observator lucid, spun că nu e sigur, dar cred că s-ar fi calificat oricum, poate în prelungiri, poate la lovituri de departajare. În orice caz, cartonaşul lui Nani a fost nu doar corect acordat, ci indiscutabil. Dacă adăugăm şi următorul roşu (cu penalty cu tot, pentru henţul de pe linia porţii), neacordat Real-ului, constatăm că prima defavorizată a fost Real, abia apoi venind penalty-ul neacordat lui Manchester. E o calificare corectă şi meritată. Cine zice altfel, să-şi amintească de meciul tur, când Manchester, cu prea mult noroc, a luat doar un gol, în loc de vreo 5. Cred că nimeni nu poate opri Real-ul. Nici măcar Bayern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu capul, nu cu piciorul.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cu capul, nu cu piciorul1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei