Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 50 (5257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

El la arest, ea în libertate

Judecătorii i-au despărţit pe îndrăgostiţii acuzaţi că furau bijuterii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Magistraţii Judecătoriei Suceava i-au despărţit ieri pe cei doi îndrăgostiţi acuzaţi că au furat din două magazine de bijuterii, unul din Iulius Mall, celălalt din centrul municipiului Suceava.
Pe el l-au trimis după gratii pentru 29 de zile, pentru că este recidivist, iar pe ea au lăsat-o în libertate, neavând antecedente penale.

 

El ameninţa pe holurile instanţei, ea supărată de ce s-a scris în ziar

Marius Cătălin Ababei (25 de ani), din municipiul Botoşani, a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Iubita tânărului, Nina Stoica (22 de ani), din municipiul Bucureşti, a stat împreună cu partenerul ei şi la Parchet, şi pe holurile Palatului de Justiţie, până când magistraţii au dat verdictul şi i-au „cazat” perechea într-o celulă de la subsolul IPJ Suceava. 

În timp ce aşteptau sentinţa judecătorilor, Marius Cătălin Ababei l-a ameninţat pe operatorul video de la MonitorulTV.ro care îl filma: „Dacă îmi dă drumul, îţi bag camera în c..r”. Apoi, botoşăneanul s-a arătat indignat de faptul că operatorul video nu a prins pe cameră şi momentul în care, încătuşat cum era, a început să-şi facă cruce şi să pupe mâna unui preot care trecea pe holurile Judecătoriei.

Şi Nina Stoica era supărată pe presa din Suceava, nemulţumirea ei nefiind legată de faptul că a apărut la gazetă, ci pentru că s-a scris că ea şi partenerul ei „pozau în îndrăgostiţi”, când, de fapt, se plângea tânăra în faţa clădirii Parchetelor, ei chiar se iubesc.  

 

Şi-au recunoscut faptele

Cele două furturi comise de cei doi s-au petrecut pe 2, respectiv 18 februarie a.c. şi au fost surprinse de camerele video ale celor două magazine de bijuterii.

Profitând de neatenţia gestionarelor, cei doi au sustras bijuterii în valoare de 2.100 de lei.

Furtul din bijuteria de la mall a fost comis de Nina Stoica, în timp ce vânzătoarea îi arată iubitului bucureştencei mai multe bijuterii, iar al doilea, cel de la bijuteria din centrul Sucevei, de către Ababei, chiar dacă de faţă erau mai mulţi clienţi.

Potrivit poliţiştilor, cei doi amorezi şi-au încercat norocul şi la alte magazine din oraş.

„Fiind audiaţi, cei doi şi-au recunoscut faptele, motivând că au sustras bijuterii pentru a le valorifica şi a face rost de bani”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii i-au despărţit pe îndrăgostiţii acuzaţi că furau bijuterii.
 Vizualizări articol: 2689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Judecătorii i-au despărţit pe îndrăgostiţii acuzaţi că furau bijuterii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Analfabet coclit trimis de
( 2 mar 2013, 21:31:22
invatate frate sa scrii corect..ce naiba,nu te-a purtat mamik ta la scoala?
2.   Rea trimis de
( 2 mar 2013, 23:37:22
bai hotilor va e ciuda ca se scrie in ziar nu mai furati si mergeti la munca si nu o sa mai scrie nimeni de voi amaratilor penali vati invatat la puscarie ca e mancarica moca stati la tv si tot voi cu tupeu
3.   Comentariu trimis de
( 3 mar 2013, 12:05:35
La pirnaie cu ei de hoti si nenorociti nu vor sa faca nimic bun si util.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei