Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 50 (5257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În grija statului

Fetiţa lovită cu un topor în cap chiar de tatăl său, internată într-un centru maternal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetiţa din Berchişeşti, lovită cu un topor în cap chiar de tatăl său, la începutul acestei săptămâni, a ajuns ieri într-un centru maternal sucevean, împreună cu mama sa şi ceilalţi trei fraţi minori, cu vârste cuprinse între 2 ani şi jumătate şi 6 ani şi jumătate. Micuţa, în vârstă de aproape 3 luni, a stat internată câteva zile la Spitalul Judeţean Suceava, unde a ajuns luni cu leziuni grave, după ce a fost lovită accidental, în timp ce tatăl său îşi agresa concubina, care avea copilul în braţe.

Bebeluşul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian cu hematom epicranian şi cu fractură os parietal stânga, leziuni cu atât mai grave în cazul unui copil de o asemenea vârstă.

În urma anchetei desfăşurate de poliţie a rezultat că duminică, 24 februarie, în jurul orei 17.00, între Vasile Catargiu, în vârstă de 37 de ani, din Berchişeşti, şi concubina sa, Adriana Gherman, părinţi a patru copii, a avut loc o altercaţie care a degenerat. Bărbatul, au stabilit poliţiştii, a lovit-o cu toporul peste picioare pe concubina sa, iar în momentul în care aceasta a încercat să se ferească, ghemuindu-se și ținând-o la piept pe fiica ei, individul a lovit-o cu latul toporului în zona capului și pe minora în vârstă de trei luni.

Speriată, femeia a fugit împreună cu cei patru copii pe care îi are la fratele său, în Păltinoasa. A doua zi, observând că micuţa are leziuni şi se simte rău, unchiul fetiţei a sunat la 112, iar copilul a fost dus de urgenţă la spital.

 

Se caută soluţii pentru ca mama şi copiii să se întoarcă în comunitate

Şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Margareta Isăilă, a declarat că în cursul zilei de ieri, 1 Martie, „în urma discuţiilor purtate cu mama fetiţei agresate, aceasta a fost de acord cu internarea într-un centru maternal. După ce fetiţa a fost externată din spital, ieri, mama şi copila au fost duse de reprezentanţii Protecţiei Copilului Suceava direct la centrul maternal. Tot acolo au ajuns şi ceilalţi trei fraţi minori, care, după incidentul de duminică, au stat în grija unchiului din Păltinoasa. Vom continua colaborarea cu cele două primării, de la Berchişeşti şi Păltinoasa, pentru identificarea celor mai bune soluţii pentru ca mama şi copiii să se poată întoarce în comunitate”.

 

Tatăl agresor, în arest pentru 30 de zile

Individul din Berchişeşti care şi-a lovit fetiţa în vârstă de 3 luni cu un topor în cap a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de tentativă de omor. În aceste condiţii, cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Tatăl agresor a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa lovită cu un topor în cap chiar de tatăl său, internată într-un centru maternal.
 Vizualizări articol: 1351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţa lovită cu un topor în cap chiar de tatăl său, internată într-un centru maternal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei