Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 50 (5257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare

Vasile Blaga, susţinut de Flutur şi PDL Suceava pentru şefia partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 1.200 de persoane au participat vineri seara, la Casa de Cultură din Suceava, la lansarea moţiunii liderului PDL Vasile Blaga, „România dreaptă. PDL - Politica Dincolo de Lozinci”, cu care acesta candidează pentru obţinerea unui noi mandat de preşedinte al acestei formaţiuni politice. În competiţia internă pentru şefia PDL, Vasile Blaga are susţinerea preşedintelui PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, precum şi a democrat-liberalilor suceveni. Acest lucru a reieşit în urma întâlnirii de ieri de la Casa de Cultură din Suceava, în cadrul căreia Gheorghe Flutur a declarat că este alături de Vasile Blaga şi că îl susţine pe acesta pentru preşedinţia PDL.

Flutur a spus că are mai multe argumente care îi susţin decizia de a-l susţine pe Vasile Blaga în cadrul alegerilor interne din PDL.

„Conducerea partidului a hotărât ca pe 23 martie să aibă loc Convenţia Extraordinară a partidului, la care Suceava va avea un număr mare de delegaţi şi unde va trebui să alegem noua conducere. Ce e nevoie să ştiţi? Cine este cel mai bun. Şi vin în faţa dumneavoastră şi îl prezint pe prietenul şi camaradul meu de luptă politică Vasile Blaga, cu moţiunea domniei sale, la care m-am alăturat şi eu cu mulţi alţi colegi”, a declarat Gheorghe Flurtur.

Liderul PDL Suceava a spus că îşi doreşte să continue ceea ce a început alături de Vasile Blaga în cursul anului trecut. El a arătat că PDL Suceava va susţine oameni cu experienţă politică. „Timpul a fost scurt, a venit referendumul de suspendare şi nu am avut timp să punem în aplicare ceea ce aşteaptă partidul. Dorim să susţinem oameni care au experienţă politică. Dorim să susţinem, şi îl susţin pe Vasile Blaga, iar oamenii din jurul lui sunt oameni realişti. Nu pot apărea minuni peste noapte. Nu putem să recuperăm peste noapte electoratul pierdut. Nu există scurtătură ca să ajungi să recuperezi ce ai avut acum doi-trei ani. Trebuie muncă, şi muncă enormă de jos în sus”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a subliniat că USL a început să-i supere pe români, iar PDL trebuie să se reorganizeze pentru ca în câteva luni să poată să crească în sondaje. Preşedintele PDL Suceava le-a transmis celor prezenţi la întâlnirea de ieri că opoziţia nu este o recepţie de gală într-un salon „în care să-ţi dai cu presupusul despre politică”, ci înseamnă mai mult munca pe teren. Flutur consideră că deşi unii afirmă că PDL a amorţit în ultima perioadă, acest partid „trebuie să renască în perioada următoare”. „Haideţi să închidem această etapă a alegerilor în partid. Sunt un om de echipă şi vă cer cu respect, de data asta ca şi semnatar al moţiunii lui Vasile Blaga, să cântăriţi bine cine vine cu oferta cea mai bună pentru PDL, pentru ca în 2016 să ne ducă la guvernare. Ştiu Vasile Blaga şi echipa din jurul lui să facă acest lucru? Aşa că eu sunt convins că în aceste alegeri interne trebuie să găsim formula cea mai bună. Contez pe înţelepciunea dumneavoastră”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

 

Vasile Blaga la Suceava: PDL nu e mort

În faţa celor peste 1.200 de membri şi simpatizanţi ai acestui partid, liderul PDL Vasile Blaga a spus că numărul impresionant de participanţi la această întâlnire demonstrează că PDL nu este mort. „Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi prezenţi în număr atât de mare. Şi le răspund astfel atât lui Ponta, cât şi din păcate unora dintre noi care spuneau că partidul este mort. Aş vrea să vadă sala asta, să vadă cât e de mort”, a declarat Vasile Blaga. El a adăugat că a ales să-şi lanseze moţiunea la Suceava deoarece a dorit ca acest lucru să fie făcut „în faţa unor oameni harnici, de dreapta”.

„Am ales Suceava pentru că în această moţiune vorbesc de reconstrucţie, de construcţie, ori organizaţia de aici este condusă de domnul Flutur, alături de care, din însărcinarea lui Traian Băsescu şi a lui Theodor Stolojan, am început construcţia a ceea ce s-a numit <Dreptate şi Adevăr>, care a făcut foarte bine României, şi am contribuit decisiv la integrarea României în Uniunea Europeană. De asemenea, am ales Suceava pentru că, de când au venit Gheorghe Flutur, Orest Onofrei şi Ioan Balan, avem cu adevărat o organizaţie puternică aici. Dacă o lăsam pe mâna lui Uricec şi acum eram la 5%. Iar organizaţia asta puternică iubeşte Bucovina, iubeşte Suceava, spre deosebire de USL, care nu a iubit-o şi nu o iubeşte nici azi”, a declarat liderul PDL. El a mai adăugat că prin această moţiune cu care va candida pentru şefia PDL îşi asumă trei angajamente faţă de partid, de membrii săi, faţă de români şi partenerii europeni ai acestei formaţiuni politice.

Vasile Blaga a subliniat că îşi propune ca PDL să fie un partid unit, puternic şi un partid al soluţiilor.

 

Vasile Blaga a primit un mărţişor cu pozele Elenei Udrea şi a Monicăi Macovei

Un moment care a ieşit în evidenţă în cadrul evenimentului de ieri de la Casa de Cultură a fost atunci când prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, i-a dăruit un mărţişor lui Vasile Blaga. Onofrei a adus un mărţişor special pentru liderul PDL, de şnurul alb-roşu fiind prinse fotografiile celor doi contracandidaţi pe care îi are Vasile Blaga, respectiv Elena Udrea şi Monica Macovei.

Orest Onofrei a fost unul dintre cei care a luat cuvântul la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga, spunând că el crede în actualul lider al PDL şi îl susţine pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Blaga, susţinut de Flutur şi PDL Suceava pentru şefia partidului.
 Vizualizări articol: 2213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Vasile Blaga, susţinut de Flutur şi PDL Suceava pentru şefia partidului5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spre noi "succesuri" trimis de
( 2 mar 2013, 11:17:52
E necesar sa fie opozitie(faptul ca USL are 70% in parlament este un lucru periculos pentru democratie).Dar opozitia trebuie formata din partide serioase si reformate.PP-DD nu-l pun in calcul pentru ca e partidul babelor foste privitoare la telenovele si emisiuni cu Magda Ciumac dansand pe mese.PDL daca vrea sa fie partid de opozitie trebuie sa se reformeze.Dar nu cu Blaga expiratul , Udrea(basescu cu fusta) sau Monica Macovei ( stalin in fusta)ci cu figuri noi si de perspectiva.Blaga a les să-şi lanseze moţiunea la Suceava deoarece a dorit ca acest lucru să fie făcut „în faţa unor oameni harnici, de dreapta”.De aici retinem ca in viata trebuie sa fim harnici si tot timpul pe dreapta.Deci sa mergem pe trotuarul din dreapta,sa privim mereu in dreapta si sa ne plimbam cu sotia mereu in partea dreapta.

2.   Spre noi "succesuri" trimis de
( 2 mar 2013, 11:19:28
La Congresul anterior Flutur il sprijinea tot pe Blaga.Dar la interventia lui basescu si la cadoul pe care Boc l-a oferit Consiliului Judetean(10 milioane euro pentru investitii)Flutur a cedat nervos si l-a votat pe Boc.Sa vedem ce va fi acum,daca va vota cu Blaga sau cu basescu cu fusta(Udrea).Oricum daca Udrea vine la Suceava Flutur va umple aceeasi sala cu oameni si va spune ca ii sustine candidatura.Batalia pentru sefia PDL este una falsa pentru ca la anul in decembrie basescu va deveni presedintele PDL.
2.1  RE: Spre noi "succesuri" trimis de
( 2 mar 2013, 11:25:31
Citește ieri ultimul comm la Fluturache și ... thinking

(nu da cu boata-n baltă că n-are logică:
dacă te contrez - sunt băsist!
dacă nu te contrez atunci nu sunt „înflăcărat�
3.   Blonda statului! trimis de
( 2 mar 2013, 11:21:11
Nu credeam sa ajung sa zic vreodata asta, dar uite ca o prefer pe doamna Udrea. M-am sauturat de Blaga, FLutur, Onofrei & CO.
3.1  RE: Blonda statului! trimis de
( 2 mar 2013, 11:41:51
Nu-i bine!
Ascunde și fanionul dacă ești meseriaș!
să utilizeze proxi știe orice copchil prost.
să anonimizezi total conexiunea, de ex. prin linie comutată și VPN, e mai greu!
4.   Sinistra Monica Macovei trimis de
( 2 mar 2013, 11:33:50
Monica Macovei a fost varful de lance al campaniei lui Basescu de dezinformare si denigrare a Romaniei in cancelariile occidentale asta vara. „Lovitura de stat”," tancuri pe strazile din Bucuresti",„arestarea judecatorilor CCR”, „desfiintarea Curtii Constitutionale”,furtul a 2 milioane de voturi la referendum" toate acestea au fost pure nascociri, menite sa-l salveze pe Basescu de votul romanilor Monica Macovei nu este nimic altceva decat un procuror cu reflexe securisto-comunistoide, cu o inclinatie lugubra pentru anchetele de tip stalinist.Pe vremea cand era ministru a a politizat si subordonat justitia lui Traian Basescu si guvernarii portocalii.
5.   Spre noi "succesuri" trimis de
( 2 mar 2013, 11:37:34
Despre doamna Udrea ar fi de scris romane.Voi mentiona doar raportul reggio.
Situaţie fără precedent la nivel european după raportul referitor la activitatea pe 2011 a DG Regio, discutat în cadrul Comisiei de Control Bugetar a PE .
Potrivit documentului, 505 mil. de euro din cele 515 din fonduri de coeziune absorbite de Guvernul Boc în 2011 sunt susceptibile de fraudă.
Principalii responsabili pentru această situaţie sunt fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, precum şi fostul şef al ANRMAP, Cristina Trăilă.Din 515 milioane euro atraşi de statul român în 2011, lăsând la o parte că suma este infimă, ceea ce indică o performanţă dezastruoasă a Guvernului Boc, 505 milioane de euro sunt suspectaţi de fraudă. Adică doar 10 milioane au fost cheltuiţi corect", a spus europarlamentarul Cătălin Ivan
5.1  RE: Spre noi "succesuri" trimis de
( 2 mar 2013, 11:45:47
Uăi, nu fi fraier!
Caută pe net seria de articole din cațavencu de acum muuulți ani referitoare la legăturile dintre tandemul woodrea-kokoș și niscai ex-generali kaghebiști ucraineți.
Adikă_kum s-ar zice jucăm în familie. În imensa familie spurcată a feseneului.
( rămâi dator cu ... 5 copeici!)
6.   REMEMBER trimis de
( 2 mar 2013, 13:20:12
MAI ADAUGATI SI INTERMEDIARII DE PE PIATA CARBUNELUI ADUS DIN AFRIKA!!!
7.   Ne ne ne! trimis de
( 2 mar 2013, 16:53:25
nu-mi place ca te dai cu Blaga, Fluturas. E incapabil. O prefer pe blonda. Sau cum a zis radumasii mai sus, sa-si dea demisia Base sa lase si presedentia lacustelor ca sa se friga 3-4 ani. In timpul asta sa ridice Dreapta! Nu va avea probleme in castigarea fotoliului de presedinte de partid. Se kk toti pe ei daca intra pe usa la congres, cu tot cu Blaga a lor!
8.   Lacrimi portocalii trimis de
( 2 mar 2013, 22:28:41
Emoționat de discursul colegilor săi din PDL, secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, a plâns la lansarea moțiunii lui Vasile Blaga. Cel mai mare impact emoțional asupra senatorului l-a avut Raluca Turcan, care a declarat că la Suceava partidul nu a murit și că membrii formațiunii de aici au pus mult suflet în munca lor.Eu n-o sa pun geana pe geana toata noaptea chinuit de intrebarea existentiala:de ce a plans domnul Flutur?Poate cineva sa dea un raspuns???
9.   DISTRUGATORILOR DE PARTID trimis de
( 2 mar 2013, 22:32:26
PARTIDUL DEMOCRAT org. SUCEAVA a fost demolat de voi doi FLUT. si BLA . iar Dnul URICEC va avea mult si bine un cuvant greu de spus in teritoriu pt. ca abia va asteptam la cotitura . PUPU SUNTEM ALATURI DE TINE .
10.   Comentariu trimis de
( 3 mar 2013, 14:02:32
nu le trebuie pedeapsa mai mare celor din pdl pentru ca si-au bătut joc de oamenii simplii ai acestui popor decât sa aibă preşedinte pe una ca udrea.succes doamnă elena udrea,aplică lovitura fatală acestei clici de Politruci Demagogi Lacomi.
11.   * trimis de
( 3 mar 2013, 15:11:56
articolu-i la vrăjeală , Flutur cu Nuţi va votahappy
ştim,şi ştiţi...hai bah,ce dreq?! Băse,facă-se voia ta !!!
12.   NUȚI (a lui Mutu) trimis de
( 3 mar 2013, 16:21:02
Normal că-i la vrăjeală ,ce dreq,noi nu știm, tu știi!Prinde-ți mărțișorul în piept și facă-se voia ta !NU-ȚI bate capul că tot așa va rămânea(rămâne).S
13.   NUȚI (a lui Mutu) trimis de
( 3 mar 2013, 16:23:01
Să nu uiți să tragi apa !
14.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2013, 09:59:38
TREBUIE SA NU NE LASAM PANA NU STARPIM DEFINITIV NATIA ASTA DE PDL-ISTI.ATENTIE SI LA LUPTA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei