Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 50 (5257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

"Prinţesă de ziua ta!"

Concert Florin Chilian şi premii de răsfăţ, cadourile Iulius Mall de Ziua Femeii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În primele zece zile ale lunii martie, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte femeia prin evenimentele organizate în cadrul campaniei „Prinţesă de ziua ta!”, iar pe 8 Martie, marele cadou pentru doamne şi domnişoare va fi concertul îndrăgitului artist Florin Chilian.

În aşteptarea primăverii, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru suceveni evenimente care celebrează frumuseţea şi feminitatea, clienţii fiind răsplătiţi cu premii de alint, având ocazia de a participa la prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hairstyling în cadrul unui show oferit de profesioniştii Carmen Style, dar şi la un spectacol de dans oferit de micii artişti din cadrul Palatului Copiilor.

Sucevencele vor găsi sugestii pentru ţinute în tendinţe în cadrul Spring Fashion Show - prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor Iulius Mall. Pentru pasionaţii de arte marţiale, Fit For Fun a pregătit demonstraţii de capoeira, sportul fiind o sursă valoroasă pentru frumuseţe.

De Ziua Femeii, cavalerii se vor asigura că fiecare doamnă şi domnişoară va primi o floare de primăvară, oferită de Iulius Mall. Un cadou în plus pentru cliente va fi concertul susţinut de Florin Chilian, care va încânta publicul feminin cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

De pe 1 până pe 10 martie, Iulius Mall Suceava îşi va răsfăţa zilnic clienţii cu şedinţe de relaxare la Michelle Center, pachete de înfrumuseţare la Endermo Clinic şi produse cosmetice. Cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor intra în cursa pentru un weekend la SPA, la hotelul de patru stele St. Martins Therme & Lodge, Austria.

Iulius Mall s-a gândit şi la fanii săi de pe pagina de Facebook, pentru care a pregătit o competiţie, în urma căreia pot câştiga un set de bijuterii Swarovski şi o schimbare de look la Michelle Center. Cei care doresc să participe la concursul din perioada 1-10 martie trebuie să posteze pe Facebook Iulius Mall Suceava o fotografie cu femeia specială din viaţa lor, cea mai votată fiind premiată cu darurile perfecte pentru 8 Martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Florin Chilian şi premii de răsfăţ, cadourile Iulius Mall de Ziua Femeii.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert Florin Chilian şi premii de răsfăţ, cadourile Iulius Mall de Ziua Femeii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Batausul de femei la Suceava? trimis de
( 2 mar 2013, 16:29:35
Cine a chemat betivanul, ratatul si batausul de femei numit Chilian chiar de Ziua femeii???????????
Asta e o bataie de joc la adresa tuturor femeior! Rusine!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei