Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 31 (5238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sediu modernizat

Casă renovată pentru Poliţia Locală Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 7 februarie, la Fălticeni a avut loc slujba de sfinţire a sediului Poliţiei Locale, după ce clădirea în care funcţionează acest serviciu al Primăriei municipiului Fălticeni a beneficiat de ample lucrări de renovare şi modernizare.

După sfinţirea oficiată de preotul paroh Adrian Brădăţanu, toţi cei prezenţi au vizitat sediului Poliţiei Locale Fălticeni, un sediu modern şi spaţios. Prin contribuţia factorilor locali s-au efectuat lucrări de reparaţii la acoperişul clădirii, s-au zugrăvit toate spaţiile, s-a construit un grup sanitar, s-a schimbat parchetul, s-au efectuat intervenţii la tâmplăria clădirii şi s-a dotat cu mobilier nou.

“Prin aceste lucrări şi dotări şi dumneavoastră, poliţiştii locali, veţi avea condiţii de lucru deosebite, ceea ce trebuie să ridice calitatea serviciului poliţienesc oferit cetăţenilor fălticeneni”, a precizat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Directorul Direcţiei Generale Administraţie şi Ordine Publică Fălticeni, ing. Paul Buhlea, a precizat că lucrările de reparaţii au fost făcute în regie proprie, doi dintre agenţii locali fiind atât zugravi, cât şi tâmplari. De la bugetul local s-au alocat fonduri pentru materialele necesare şi pentru o parte din mobilier. “Iniţiativa mea de a renova această clădire, cu tavane prin care curgea apa, cu uşi şi geamuri care nu se închideau, cu o podea plină de denivelări, cu scaune de toate felurile şi de toate culorile, a găsit deschidere la conducerea Primăriei şi a Consiliului Local. Prin implicarea conducerii oraşului am reuşit să ducem la bun sfârşit acest proiect”, a precizat Paul Buhlea.

La slujba de sfinţire a sediului Poliţiei Locale au participat, alături de administraţia publică locală, comanda Poliţiei municipiului Fălticeni, conducerea Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, colaboratori ai administraţiei publice locale pe probleme de ordine şi siguranţă publică.    

Clădirea în care funcţionează Poliţia Locală a aparţinut Şcolii „Alexandru Ioan Cuza”. Între anii 1925 şi 1926, pe lângă Şcoala Primară de băieţi Nr. 1 “Al.I. Cuza” au funcţionat în această clădire cursurile de ucenici. Până în anul 1981, când a fost inaugurat noul local destinat Şcolii Generale Nr. 1 „Al.I. Cuza”, în această clădire au funcţionat săli de clasă, biblioteca şcolii şi un atelier şcoală pentru fete.  

Directorul Paul Buhlea a precizat: “Concomitent cu diminuarea populaţiei şcolare, biblioteca şcolii a fost transferată în corpul A de pe Strada Sucevei, spaţiul în care ne aflăm astăzi devenind în anul 1994 sediu pentru Gardienii Publici, apoi au venit aici şi jandarmii de la Detaşamentul de Jandarmi Fălticeni, în prezent clădirea fiind sediul Poliţiei Locale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă renovată pentru Poliţia Locală Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Casă renovată pentru Poliţia Locală Fălticeni4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei