Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 31 (5238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ne doare-n în cotă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Domnul Piţi şi-a câştigat liniştea după mica bijuterie a lui Torje. Dacă era chemat şi Mutu la lot, nu mai apuca piticul de la Granada să bată vreo lovitură liberă la mai puţin de 40 de metri de poarta adversă. O anumită casă de pariuri offline, aia pe care o frecventez eu, pune şi ea presiune oferind cote pentru demiterea lui Piţurcă. La cum era enunţat evenimentul, am dubii că era inclusă şi demisia selecţionerului, nu numai demiterea. Şi-au asigurat spatele, altfel domnul Piţi era în stare să parieze el însuşi, să-şi dea demisia şi să fugă cu banii. Sau să meargă încet, cum zicea Moromete. Oricum, pariul ăsta mi s-a părut aşa de pueril, de parcă nişte copii pariau în clasă la ce materie se dă primul 4.

I-auziţi aici: cotă pentru demiterea după meciul cu Ungaria – 5,00, iar pentru demiterea după meciul cu Olanda – 2,65. În primul rând, cele două meciuri sunt la interval de câteva zile, deci orice ar face domnul Piţi la Budapesta, chiar dacă ar încasa-o la scor, nu poate fi demis între două avioane. Deci, fiind un eveniment cu şanse infime de veridicitate, prima cotă trebuia să se scrie cu două cifre. Un pariu conceput pe genunchi sau, poate, ca să-şi facă reclamă. Nu e cazul în această rubrică.

Să trecem frugal în revistă şi meciul cu Australia. Portarul nu e de Premier League, cum spuneau comentatorii, ci de FA Cup. Apărarea rămâne vulnerabilă, deja asta nu mai ţine de adversar, e universal valabil. Poziţionarea lui Tamaş pe dreapta a depăşit stadiul de găselniţă, dar este cam prea sigur de el, de exemplu nu avea voie să rateze tackling-ul acela din repriza secundă. Mai bine nu-l faci decât să se lepede adversarul de tine ca de o haină veche. Probleme şi pe banda cealaltă, unde Raţ cam trage de el. Şi el ştie că a intrat pe panta aia ireversibilă, dar perspectiva unei cupe mondiale în Brazilia îi oferă motivaţie. Nici Radu Ştefan nu e o alternativă forte, el nu a mai progresat la nivelul aşteptărilor la Lazio. În meciul de cupă cu Juve a greşit atât de flagrant la golul primit, cum n-ar fi făcut-o nici fundaşii rupţi în fund de la Dinamo, la care el se uită de sus. Pe centru, Goian şi Chiricheş se completează reciproc şi suplinesc nu o dată marginile. Compartimentul median e o nebuloasă, doar Torje mai are câte o sclipire, însă nici el nu se poate menţine la nivel ridicat un meci întreg. Iar dacă Maxim se va impune la Stuttgart, Tănase ar trebui să sară din schemă. În atac, suntem cam ratangii, capitol la care excela şi absentul Marica. Speranţa poate veni de la celălalt absent, Rusescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne doare-n în cotă.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ne doare-n în cotă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei